Μποϊκοτάζ από τους Βρετανούς στο Netflix μετά τη συμφωνία με Meghan Markle και Πρίγκιπα Harry

Στις 2 Σεπτεμβρίου, οι The New York Times αποκάλυψαν ότι η Meghan Markle και ο σύζυγός της, Πρίγκιπας Harry, υπέγραψαν πολυετές συμβόλαιο με το Netflix.Tο ζευγάρι μέσω της εταιρείας παραγωγής που έχει ιδρύσει, θα δημιουργεί ντοκιμαντέρ, ταινίες, σειρές και παιδικά προγράμματα για λογαριασμό της πλατφόρμας.

Κύμα αντιδράσεων στη Βρετανία μετά την ανακοίνωση της συμφωνίας

Μόλις επιβεβαιώθηκε η είδηση, πολλοί Βρετανοί έσπευσαν να εκφράσουν τον θυμό τους στα κοινωνικά δίκτυα, ενώ κάποιοι αποφάσισαν να διαγράψουν το Netflix από τις συσκευές τους. «Όχι μόνο δεν με ενδιαφέρει καθόλου τι έχουν να πουν, αλλά επιπλέον θα ακυρώσω τη συνδρομή μου». «Εάν το Netflix θέλει να σπαταλήσει τα χρήματά του, είναι η επιλογή τους, αλλά έχουμε επίσης την επιλογή να ακυρώσουμε τη συνδρομή μας. Υπάρχουν και άλλες πλατφόρμες». «Δεν έχω εγγραφεί ποτέ στο Netflix, πράγμα που σημαίνει ότι δεν χρειάζεται να ακυρώσω τη συνδρομή μου εξαιτίας του λεγόμενου mega-deal με αυτό το ενοχλητικό ζευγάρι». Αυτές είναι μερικές από τις δηλώσεις κάποιων ενοχλημένων Βρετανών, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας The Express.

Η συμφωνία εκατομμυρίων

Σύμφωνα με φημολογίες, το κόστος της συμφωνίας ανάμεσα στο Netflix και το βασιλικό ζευγάρι ανέρχεται σε περισσότερα από 100 εκατομμύρια δολάρια, ξεπερνώντας σε οικονομική αξία ακόμα και το deal που είχε γίνει το 1998 με το ζεύγος Obama (98 εκατομμύρια δολάρια). Πάντως, παρά τη συνεργασία με τo Netflix, η Meghan Markle δήλωσε επισήμως πως δεν σκοπεύει να εργαστεί ξανά ως ηθοποιός.

Πηγή: madamefigaro.gr