Γιώργος Καπουτζίδης: Η ομοφυλοφιλία μου δεν με εμπόδισε από το να κάνω τα όνειρά μου πραγματικότητα

Με άκρως εξομολογητική διάθεση εμφανίστηκε ο ηθοποιός και σεναριογράφος, Γιώργος Καπουτζίδης, στην εκπομπή «φλΕΡΤ» όπου πήγε καλεσμένος το μεσημέρι της Δευτέρας.

Ο δημιουργός του «Παρά Πέντε» μίλησε με την παρουσιάστρια και συνάδελφό του, Νάντια Κοντογεώργη,  για τα μελλοντικά του σχέδιά και ο ίδιος, για πρώτη φορά, αναφέρθηκε  στην προσωπική του ζωή και εξήγησε με ποιο τρόπο η δική του ομοφυλοφιλία επηρέασε τη ζωή του και την εξέλιξή της.

Ο Γιώργος Καπουτζίδης ανέφερε συγκεκριμένα:

«Ζούμε σε πολύ περίεργες εποχές και καταστάσεις και γίνονται τρομακτικά πράγματα και στην τηλεόραση και στον δημόσιο λόγο. Θα ακούσουν πάρα πολλά πράγματα αυτά τα παιδιά.

Να μην ακούσετε τίποτα παιδιά, θέλω να ξέρετε ότι η δικιά μου η ομοφυλοφιλία δεν με εμπόδισε ποτέ από το να κάνω τα όνειρά μου πραγματικότητα, φυσικά και με οδήγησε να είμαι λίγο πιο κλειστός στην εφηβεία μου. Αλλά δεν με εμπόδισε ποτέ να ονειρεύομαι, δεν σκέφτηκα ποτέ ότι δεν θα καταφέρω αυτά που θέλω στη ζωή μου».

Μιλώντας για  και την καλή σχέση που είχε με τους γονείς του δήλωσε:

«Είχα τη χαρά την τιμή να έχω γονείς, δύο ανθρώπους υπέροχους που μπορεί να μην τους ήταν το πιο εύκολο πράγμα στον κόσμο, αλλά η αγάπη για το παιδί τους είναι εκεί και το τι θα πει ο κόσμος είναι εδώ κάτω».

Θα βρείτε ανθρώπους με τους οποίους θα περάσετε πάρα πολύ ωραία και θα συνεννοηθείτε

«Όλα καλά, θα ζοριστείτε σε κάποια φάση, αν βλέπετε ανθρώπους που σας τη μπαίνουν, σας τι λένε δεν χρειάζεται να κάνουμε παρέα με όλους. Θα βρείτε ανθρώπους με τους οποίους θα περάσετε πάρα πολύ ωραία και θα συνεννοηθείτε» πρόσθεσε ο Γιώργος Καπουτζίδης και συμπλήρωσε: «Εγώ έτσι το αντιμετώπισα, κλείστηκα λίγο στο δωμάτιό μου, κάποια χρονάκια και από το πανεπιστήμιο και μετά όλα ήταν καλύτερα».