Τζέιμς Μίντλετον & Αλιζέ για βουτιές στην Ιταλία: Ο κορωνοϊός ανέβαλε τον γάμο, αλλά όχι τις διακοπές τους (Εικόνες & Video)

Επικοινωνιακός, προσιτός και απλός όσο γίνεται, φαίνεται ότι είναι ο Τζέιμς Μίντλετον ο αδελφός της Δούκισσας του Κέιμπριτζ και μελλοντικής βασίλισσας Κάθριν, συζύγου του πρίγκιπα Ουίλιαμ.

Ο Τζέημς, ενημερώνει τακτικά τα social media, μοιράζεται προσωπικές στιγμές και κάνει προσωπικές εξομολογήσεις, όπως τότε που μίλησε για την κατάθλιψη που πέρασε, ή τους τρόπους που βρήκε, ώστε  να τα βγάλει πέρα στην καραντίνα.

Τώρα αποφάσισε να μοιραστεί κάποιες φωτογραφίες με την καλή του Αλιζέ Θεβενέ και το ταξίδι τους, με πολυτελές ιστιοφόρο στην Ιταλία για να γιορτάσουν τον ένα χρόνο από τη πρόταση γάμου, αφού λόγω κορωνοϊού, γάμο δεν παντρεύτηκαν ακόμα.

H Αλίζ Θεβενέ με άσπρο ολόσωμο μαγιό και ένα βιβλίο στο χέρι

«Έχει περάσει ένας χρόνος από τότε που έκανα πρόταση γάμο στην Αλιζέ… Τι χρόνος ήταν αυτός;», έγραψε ο Τζέιμς Μίντλετον και πρόσθεσε σε χιουμοριστικό τόνο: «Δύο lockdown στο σπίτι, δύο προσπάθειες για γάμο, ένα σκασμό σκυλιά, μια νέα εταιρεία, ένα ξύρισμα γενειάδας και πολλά άλλα, αλλά το καλύτερο είναι ότι τα μοιράστηκα όλα αυτά μαζί σου Αλιζέ Θεβενέ και ανυπομονώ να δω τι μας επιφυλάσσει το μέλλον».

Στο τέλος, έγραψε: «Καταφέραμε να δραπετεύσουμε στην Ιταλία για μια γρήγορη βουτιά στην θάλασσα, πολλά ποτά και τώρα είμαστε έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε τον κόσμο ξανά».

 

Ο Τζέιμς Μίντλετον είχε κοινοποιήσει τον Μάιο πως αυτός και η Αλιζέ είχαν προγραμματίσει να παντρευτούν εκείνο τον μήνα, αλλά λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού, χρειάστηκε να αναβάλουν και δύο φορές μάλιστα, τον γάμο τους.

Η αρραβωνιαστικιά του Τζέιμς Μίντλετον χαλαρώνει στο πολυτελές ιστιοφόρο

Τον περασμένο μήνα, ο Τζέιμς Μίντλετον έδειξε την ρομαντική του πλευρά κανονίζοντας ένα ραντεβού με την αγαπημένη του στην εξοχή.

 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Alizee and I haven’t been on a date for AGES….so I decided to surprise her with a little picnic with the dogs and a special little gift ? I was looking for something special & I discovered the @bulgari @savethechildren jewellery collection where a proportion of each sale in the UK goes directly to Save the Children’s COVID-19 Emergency Response. Save the Children is an amazing UK charity doing life-saving work across the world and I’m proud to support @bulgari who have raised around $100 million for @savethechildren #savethechildren @savechildrenuk #bulgari #picnic #datenight

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη James Middleton (@jmidy) στις

«Η Αλιζέ κι εγώ έχουμε να βγούμε ραντεβού εδώ και πολύ καιρό.. γι’ αυτό και αποφάσισα να της κάνω έκπληξη με ένα μικρό πικ νικ με τα σκυλιά και ένα μικρό ιδιαίτερο δώρο» έγραψε κάτω από τις λεζάντες των φωτογραφιών, προτού αποκαλύψει πως έκανε μια έκπληξη στην Γαλλίδα χρηματοοικονομική αναλύτρια.
«Είπε το Oui» στην πρόταση γάμου

Τον Οκτώβριο του 2019, ο μικρότερος αδερφός της Κέιτ Μίντλετον επιβεβαίωσε πως έκανε πρόταση γάμου στην Αλίζ, γράφοντας στο Instagram: «Είπε Oui» μαζί με τρυφερές φωτογραφίες τους.

 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

❤️She said OUI ❤️ . Our secret is out but we couldn’t be happier to share the news ?? #jalizee ????

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη James Middleton (@jmidy) στις

«Το μυστικό μας αποκαλύπτεται, αλλά δεν θα μπορούσαμε να είμαστε πιο ευτυχισμένοι» έγραψε σε μια φωτογραφία τους όπου φαίνεται το εντυπωσιακό δαχτυλίδι αρραβώνων που της έδωσε και που μοιάζει πολύ με αυτό που φορά η αδερφή του, δούκισσα του Κέμπριτζ.

Ο γάμος του λαμπερού και πολύ ερωτευμένου ζευγαριού είναι από τα πολυαναμενόμενα γεγονότα, όταν η περιπέτεια της πανδημίας κοπάσει.