Διακοπές στην Κέρκυρα για Νίκι Χίλτον & Τζέιμς Ρότσιλντ: Εικόνες από το "παλάτι" τους στο νησί των Φαιάκων

Με αμύθητη περιουσία και παγκόσμια ισχύ, η ζωή τους σίγουρα δεν είναι βαρετή – Ανάμεσα στα πολλά ακίνητα που διαθέτουν ανά την υφήλιο, έχουν κι ένα σωστό παλάτι στην Κέρκυρα, στο οποίο κάθε καλοκαίρι υποδέχονται jetsetters και γαλαζοαίματους
Κάθε Αύγουστο το παλάτι των Ρότσιλντ στην Κερασιά της Κέρκυρας σφύζει από ζωή, καθώς σύσσωμο το πολυπληθές προσωπικό των ιδιοκτητών τρέχει να το ετοιμάσει για την άφιξή τους.

Έλληνες και ξένοι μπάτλερ βρετανικής εκπαίδευσης γνωρίζουν ότι όλα πρέπει να είναι φροντισμένα στην εντέλεια. Κάτοικοι του νησιού κάνουν λόγο για μάρμαρα και ασημικά που γυαλίζουν σαν καθρέφτες. Οι σάουνες, τα χαμάμ και οι εσωτερικές και εξωτερικές πισίνες καθαρίζονται, οι βεράντες στολίζονται, οι κήποι καλλωπίζονται, ενώ οι άνετες σουίτες του πλημμυρίζουν με το άρωμα της άγριας ορχιδέας – η αγαπημένη της πανίσχυρης οικογένειας.

 

Η μυθική έπαυλη της οικογένειας Ρότσιλντ με τους απομονωμένους όρμους, το ελικοδρόμιο, την ιδιωτική προβλήτα για σκάφη, τα περιβόλια με τα βιολογικά προϊόντα και τους κήπους με τα τριαντάφυλλα είναι κατά κοινή ομολογία ωραιότερη και από το άλλοτε παλάτι της εμβληματικής πριγκίπισσας Σίσσυ στην Κέρκυρα, το γνωστό Αχίλλειο.

Αυτή η εξωπραγματικής χλιδής και αισθητικής οικογενειακή βίλα στο Νησί των Φαιάκων είναι το αγαπημένο κατάλυμα της Νίκι Χίλτον και την επισκέπτεται σχεδόν κάθε καλοκαίρι.
Άλλωστε είναι συνδεδεμένη με μοναδικές αναμνήσεις καθώς εκεί επέλεξαν να δώσουν τα pre-wedding πάρτι για τον παραμυθένιο γάμο της με τον βαθύπλουτο Τζέιμς Ρότσιλντ.
Ένα γάμος με ξεκάθαρα βασιλικό αέρα, καθώς τελέστηκε στο παλάτι του Κένσινγκτον στο Λονδίνο.
«Η Κέρκυρα έγινε αγαπημένος μου τόπος. Τα παιδιά μου λατρεύουν το μέρος και είναι τρισευτυχισμένα όταν τους ανακοινώνουμε ότι έφτασε πάλι η ώρα που θα περάσουμε μέρος των διακοπών μας εκεί», έχει παραδεχτεί παλαιότερα η ίδια.

 

Διαβάστε το πλήρες άρθρο της Μαρίας Λεμονιά, που δημοσίευσε το Πρώτο Θέμα, ΕΔΩ

 

Πηγή: Πρώτο Θέμα
Συντάκτης: Μαρία Λεμονιά