Η Κάτια Ζυγούλη μας εύχεται καλό μήνα με μια φωτογραφία του Σάκη Ρουβά και του γιου τους στην παραλία

Η Κάτια Ζυγούλη τα τελευταία χρόνια έχει επικεντρώσει την προσοχή της στην υπέροχη οικογένεια που έχε δημιουργήσει με τον Σάκη Ρουβά. Το ερωτευμένο ζευγάρι πέρασε ένα ξέγνοιαστο καλοκαίρι μαζί με τα τέσσερα παιδιά του, την Αναστασία, τον Αλέξανδρο, την Αριάδνη και τον Απόλλωνα, ταξιδεύοντας σε πολλά νησιά.

Τόσο η Κάτια Ζυγούλη όσο και ο Σάκης Ρουβάς καθ’ όλη τη διάρκεια του καλοκαίριου ήταν ενεργοί στα social media και μοιράζονταν με τους διαδικτυακούς τους φίλους στιγμιότυπα από τις διακοπές τους. Με αφορμή την έλευση του καινούργιου μήνα και την επίσημη έναρξη του φθινοπώρου, η  Κάτια Ζυγούλη δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία με πρωταγωνιστές το Σάκη Ρουβά και το μικρότερο γιο τους, Απόλλωνα.

Κάτω από την ανάρτησή της έγραψε την εξής λεζάντα: «Καλό μήνα με χαμόγελα! Πώς σας φαίνεται η ιδέα να ανεβάζουμε όλοι κάθε πρώτη του μήνα μια φωτογραφία με χαμόγελα; Και μόνο με τις προσπάθειες να βγει καλή η selfie θα μας έχει κολλήσει αυτόματα το χαμόγελο για όλη την μέρα!»