Ο βασιλιάς της Ταϊλάνδης έδωσε «άφεση αμαρτιών» στην επίσημη ερωμένη του και τη συμπεριέλαβε στο χαρέμι του με τις 20 στρατιωτίνες

Ο βασιλιάς της Ταϊλάνδης έδωσε «άφεση αμαρτιών» στην επίσημη ερωμένη του, αφού πέρυσι την έκλεισε στη φυλακή, και μάλιστα την μετέφερε αεροπορικώς στη Γερμανία προκειμένου να την συμπεριλάβει στο χαρέμι του στις Βαυαρικές Άλπεις.

Ο 68χρονος playboy βασιλιάς της Ταϊλάνδης, Μάχα Βαγιραλονγκόρν, γνωστός ως Rama X., έχει περάσει το μεγαλύτερο μέρος της πανδημίας του κορωνοϊού στη Γερμανία, απομονωμένος σε ένα ξενοδοχείο τεσσάρων αστέρων μαζί με 20 πανέμορφες «στρατιωτίνες» -ένα χαρέμι στο οποίο αναμένεται, σύμφωνα με την Bild, να ενταχθεί και η πρώην επίσημη ερωμένη του, η 35χρονη Σινεενάτ Βονγκβαζιραπάκντι, που είχε πέσει σε δυσμένεια και της αφαιρέθηκαν ο τίτλος και τα στρατιωτικά της αξιώματα.

Η Βονγκβαζιραπάκντι είχε αναγορευτεί ερωμένη Ταϊλανδού μονάρχη, λίγους μήνες μετά τον γάμο του

Ο βασιλιάς της Ταϊλάνδης φέρεται τώρα να την έχει συγχωρέσει και μάλιστα να πήγε να την παραλάβει αυτοπροσώπως από το αεροδρόμιο του Μονάχου. Η Βονγκβαζιραπάκντι είχε αναγορευτεί για πρώτη φορά εδώ και έναν αιώνα επίσημη ερωμένη Ταϊλανδού μονάρχη, λίγους μήνες μετά τον γάμο του βασιλιά με τη βασίλισσα Σουτίντα το 2019. Η Σινεενάτ είχε εκπαιδευτεί ως πιλότος στην πατρίδα της και στο εξωτερικό, υπηρέτησε στην προσωπική φρουρά του βασιλιά και το 2019 προβιβάστηκε σε ταγματάρχη.

Η επίσημη ερωμένη του είχε αποπεμφθεί διότι «κόντραρε» τη βασίλισσα

Ωστόσο, τρεις μήνες αργότερα αποπέμφθηκε και έχασε τα προνόμιά της επειδή επεδείκνυε αντιδραστική συμπεριφορά και πήγαινε κόντρα στη βασίλισσα. Έκτοτε οδηγήθηκε στη φυλακή, χωρίς να ξέρει κανείς που βρίσκεται. Σύμφωνα με την Bild, κρατείτο στη φυλακή υψίστης ασφαλείας Μπανγκ Κουάνγκ, όπου οι κρατούμενοι -ανάμεσά τους έμποροι ναρκωτικών- παρακολουθούνται διαρκώς από κάμερες ασφαλείας. Στη φυλακή φέρονται να κρατούνται επίσης 1.000 μελλοθάνατοι και εκεί ήταν που έγινε το 2018 η πρώτη εκτέλεση εδώ και μια δεκαετία στην Ταϊλάνδη. Σύμφωνα, όμως, με τον ειδικό σε θέματα που αφορούν στην Ταϊλάνδη, Άντριου ΜακΓκρέγκορ Μάρσαλ, η Σινεενάτ κρατείτο στη γυναικεία πτέρυγα άλλης φυλακής στην Μπανγκόκ. Ο ίδιος, επικαλούμενος πηγές από τα ανάκτορα, είπε την Παρασκευή ότι η Σινεενάτ αποφυλακίστηκε και επρόκειτο να μεταβεί αεροπορικώς στη Γερμανία.

Την υποδέχθηκε στο Μόναχο ο βασιλιάς αυτοπροσώπως

Σύμφωνα με  τη Bild, η 35χρονη οδηγήθηκε στο αεροδρόμιο και μετέβη απευθείας με ιδιωτικό αεροσκάφος στο Μόναχο, όπου την υποδέχθηκε το Σάββατο ο ίδιος ο βασιλιάς της Ταϊλάνδης και στη συνέχεια μετέβησαν στο Grand Hotel Sonnenbichl στο θέρετρο Γκάρμις Παρτενκίρχεν. Εκεί ο βασιλιάς είχε κλείσει ολόκληρο τον τέταρτο όροφο, που περιλαμβάνει και ένα «δωμάτιο απολαύσεων» διακοσμημένο με «αντίκες και θησαυρούς» από την Ταϊλάνδη. Παράλληλα η βασίλισσα Σουτίντα, σύμφωνα με πληροφορίες, περνά τον περισσότερο χρόνο μακριά από τον σύζυγό της, στο ξενοδοχείο «Βάλντεγκ» στο Ένγκελμπεργκ της Ελβετίας.