Video για τα πρώτα γενέθλια του Άρτσι στο L.A. - Πώς ευχήθηκε σε Μέγκαν & Χάρι η βασιλική οικογένεια

Τα πρώτα του γενέθλια εν μέσω καραντίνας στο Los Angeles, γιόρτασε την Τετάρτη 6 Μαίου, ο γιος του Πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ, Άρτσι και οι γονείς του έδωσαν στην δημοσιότητα ένα τρυφερό και χαριτωμένο Video, με τον χαριτωμένο μικρούλη στην αγκαλιά της μαμάς του, να απολαμβάνει ένα παραμύθι, το οποίο εκείνη του διαβάζει.

Η Μέγκαν Μαρκλ με μίνι διαβάζει στον Αρτσι παραμύθι -Το βίντεο που ...

Στο video που το ζευγάρι παραχώρησε για φιλανθρωπικούς σκοπούς και δημοσιοποιήθηκε από την σελίδα της οργάνωσης Save The Children UK, δεν εμφανίζεται, αλλά απλώς ακούγεται ο πρίγκιπας Χάρι, που  επευφημεί τον γιο του και φωνάζει μπράβο, όταν η παραστατική ανάγνωση του παραμυθιου από την Μέγκαν Μαρκλ ολοκληρώνεται, ενώ είναι πολύ πιθανόν, ότι είναι εκείνος ο οποίος έκανε και την λήψη.

Το ζευγάρι δεν έδειξε καμία αλληλεπίδραση στις ευχές του παλατιού για τα πρώτα γενέθλια του Άρτσι. Η Βασίλισσα, ο Πρίγκιπας της Ουαλίας, αλλά και ο Δούκας με την Δούκισσα του Κέιμπριτζ, δεν παρέλειψαν να αναρτήσουν φωτογραφίες και ευχές, για τον Άρτσι, από νωρίς το πρωi της 6ης Μαϊού.

Η βασίλισσα επέλεξε για το ευχετήριο μήνυμά της, στον μικρότερο δισέγγονό της, την φωτογραφία από την πρώτη συνάντηση, που είχαν μαζί του, η ίδια και ο πρίγκιπας Φίλιππος.

Στην ίδια τρυφερή φωτογραφία εκτός από τους γονείς του νεογέννητου τότε Άρτσι, διακρίνεται και η μητέρα της Μέγκαν και γιαγιά του, Ντόρια Ραγκλαντ, που πέρσι τέτοιες μέρες είχε μεταβή από το Λος Άντζελες στο Φρογκμορ Κοτατζ, το σπίτι του ζευγαριού στην Βρετανία, ώστε να είναι κοντά στην κόρη της, την ημέρα του τοκετού, αλλά και το πρώτο διάστημα από τη γέννηση του μωρού.

 

Ουίλλιαμ και Κάθριν, ευχήθηκαν επίσης στον Άρτσι, ο οποίος γιόρτασε τα πρώτα του γενέθλια, λίγες μόλις ημέρες μετά από εκείνα των δύο μικρότερων παιδιών τους, του πρίγκιπα Λούις, που έγινε δύο ετών στις 23 Απριλίου και της πριγκίπισσας Σάρλοτ, που το Σάββατο έκλεισε τα πέντε.

Οι δυό τους επέλεξαν την επίσημη οικογενειακή φωτογραφία, που ελήφθη, αμέσως μετά από την βάπτιση του μικρούλη στο Ουίνδσορ, όπου και παντρεύτηκαν οι γονείς του.

 

 

View this post on Instagram

 

Wishing Archie a very happy first birthday today! ?

A post shared by Kensington Palace (@kensingtonroyal) on

Η βρετανική βασιλική οικογένεια, πασχίζει να διατηρήσει τις όποιες ισορροπίες, μετά την απόφαση του ζευγαριού να αποχωρήσει από τους κόλπους της και να αρχίσει μία νέα ζωή αρχικά στον Καναδά και πολύ σύντομα πίσω στην γενέτειρα της Μέγκαν Μαρκλ, στις ΗΠΑ.

Δεν πέρασε απαρατήρητο λοιπόν το γεγονός, ότι ο πρίγκιπας Κάρολος, ο οποίος είχε μάλιστα συνοδεύσει στην εκκλησία την Μέγκαν, για τον γάμο της με τον γιο του, στην φωτογραφία που επέλεξε από την βάπτιση του μικρούλη, δεν απεικονίζεται εκείνη, παρά μόνον ο ίδιος σε ένα τρυφερό ενσταντανέ με τον γιο και τον μικρότερο σε ηλικία εγγονό του.

 

Εκείνο που ενθουσίασε τους απανταχού φαν την βασιλικής οικογένειας της Βρετανίας, είναι η εκπληκτική ομοιότητα του κοκκινομάλη Άρτσι με τον πατέρα του, πρίγκιπα Χάρι, ενώ πολλοί σχολίασαν το πόσο έχει μεγαλώσει, πόσο μεγάλα δείχνουν τα άκρα του, γεγονός, που καταδεικνύει, όπως λένε, ότι θα γίνει και πολύ ψηλός, όπως ακριβώς και ο δούκας του Σάσσεξ.

Τα πρώτα του γενέθλια γιόρτασε ο Άρτσι του Χάρι και της Μέγκαν ...

H Μέγκαν Μαρκλ επέλεξε να διαβάσει στον αξιαγάπητο Άρτσι το βρεφικό βιβλίο “Duck Rabbit!”, της Amy Krouse Rosenthal και το έκανε με πραγματικά πολύ γλυκό και παραστατικό τρόπο, ενώ ο πρίγκιπας Χάρι, είναι πολύ πιθανόν, πως έκανε ο ίδιος την λήψη του σχεδόν τρίλεπτου απολαυστικού  video.

Δείτε το:

 

 

View this post on Instagram

 

“Duck! Rabbit!” with Meghan, The Duchess of Sussex (and Harry, The Duke of Sussex behind the camera), read to their son Archie for his 1st birthday. Happy Birthday, Archie! . Thank you #DuchessMeghan for helping us to raise urgent funds for our coronavirus appeal by reading “Duck! Rabbit” by @akrfoundation, illustrated by @tlichtenheld (published by @chroniclekidsbooks). . As the world grapples with the coronavirus pandemic, children’s lives are being turned upside down. By donating to Save with Stories, you can support the most vulnerable families in the UK and around the world by helping to provide early learning packs, supermarket vouchers, essential household items and virus protection. . Please donate today by visiting our website. Link in bio. . Or you can text STORIES to 70008 to give a one-off donation of £5. . Together, we can help families get through this. . You can only donate via text from a UK mobile. You’ll be billed £5 plus standard rate text message. We receive 100% of your donation. By texting STORIES you agree to calls about fundraising appeals, campaigns, events and other ways to support. Include NO PHONE to opt out of calls. Queries? 02070126400. Read our Privacy Policy savethechildren.org.uk/privacy The Save the Children Fund is a charity registered in England and Wales (213890) and Scotland (SC039570) . #SaveWithStoriesUK #SaveWithStories #GrowingThroughThis

A post shared by Save The Children UK (@savechildrenuk) on

Η low budget στιλιστική επιλογή της Μέγκαν Μαρκλ και η… άβαφη ρίζα

Την προσοχή των διεθνών μέσων ενημέρωσης προσέλκυσαν όπως κάθε φορά και οι στιλιστικές επιλογές της 38χρονης Μέγκαν Μαρκλ, η οποία εμφανίζεται απολύτως απλή, έχοντας δε επιλέξει ένα πραγματικά low budget home wear σύνολο.

Σύμφωνα με το yahoo style το τζιν πουκάμισο που επέλεξε η Αμερικανίδα ηθοποιός, που με τον γάμο τους έγινε δούκισσα του Σάσσεξ και το οποίο συνδύασε με ένα ουδέτερο μπεζ σορτσάκι είναι δημιουργία του J.Crew ο οποίος υπέβαλε αίτηση χρεοκοπίας, λόγω τη κρίσης, που επέφερε διεθνώς και στον χώρο της μόδας, η πανδημία του νέου κορωνοϊού.

Η Μέγκαν Μαρκλ με μίνι διαβάζει στον Αρτσι παραμύθι -Το βίντεο που ...

Υπονοεί κάτι η άβαφη ρίζα, Μέγκαν;

Φανερά χαλαρή και ευτυχής η Μέγκαν Μαρκλ, προκάλεσε το ενδιαφέρον και για έναν ακόμα λόγο: Με τα μαλλιά της σφιχτά δεμένα σε ψηλό κότσο, όλοι πρόσεξαν για πρώτη φορά τις άβαφες και σγουρές ρίζες, γεγονός που εγείρει ερωτηματικά, μήπως η δούκισσα του Σάσεξ είναι και πάλι έγκυος, οπότε και απέχει από κάθε ισιωτική θεραπεία κερατίνης και βαφής μαλλιών στις οποίες ως σικ παρουσία, ήταν άλλοτε απόλυτα συνεπής. Ίδωμεν…