Πιο κοντά η Τζεν και ο έλληνας πατέρας της λόγω κορωνοϊού - Η εγκατάλειψη και η κακή σχέση με την μητέρα της

«Η Τζέν δεν του μιλούσε για πάρα πολλά χρόνια. Αλλά από τότε που ξεκίνησε η κρίση με τον κορωνοϊό, μιλούν σχεδόν καθημερινά στο τηλέφωνο».  Η Τζένιφερ Άνιστον χρειάστηκε πολλά χρόνια θεραπείας για να αντιμετωπίσει το πρόβλημα που την βασάνιζε από τότε ο ελληνικής καταγωγής πατέρας της την εγκατέλειψε, σε μικρή ηλικία

Ωστόσο η πανδημία την έφερε πιο κοντά με τον 86χρονο Τζον.

Μια πηγή κοντά στον 86χρονο πατέρα της Άνιστον, ο οποίος είναι βετεράνος σταρ της τηλεόρασης, είπε στη The Mail: «Ο Τζον λέει ότι τον καλεί συνεχώς για να ελέγχει την υγεία του.Η Τζεν συγχώρεσε τον πατέρα της για την εγκατάλειψη πριν από πολύ καιρό. Είναι σαν να συνειδητοποίησε ότι η ζωή είναι πολύ σύντομη και θέλει η σχέση της με τον Τζον να είναι η καλύτερη που μπορεί να είναι. Είναι ενθουσιασμένος που συμφιλιώθηκαν».

Η Τζένιφερ – η οποία πρόκειται να κερδίσει 2 εκατομμύρια λίρες από το reunion της σειράς «Τα Φιλαράκια» (Friends)- είχε επίσης μια τεταμένη σχέση με τη μητέρα της, Νάνσυ. Η Άνιστον αρνούνταν να της μιλήσει για 15 χρόνια μετά τη δημοσίευση ενός βιβλίου που έγραψε η μητέρα της, για την προσωπική της ζωή.

Η μητέρα της Τζένιφερ Ανιστον έγραψε βιβλία με την προσωπική ζωή της κόρης της

Ο Τζον Άνιστον (Γιάννης Αναστασάκης), παράτησε τη Νάνσυ, που ήταν μοντέλο, το Νοέμβριο του 1979, μετά από 11 χρόνια γάμου. Τότε η κόρη τους ήταν δέκα.

«Είχα πάει σε ένα πάρτι γενεθλίων και όταν επέστρεψα, η μητέρα μου, μου είπε: “Ο πατέρας σου δε θα βρίσκεται τριγύρω για λίγο καιρό”. Δεν είπε ότι είχε φύγει για πάντα» περιγράφει σήμερα η 51χρονη Τζένιφερ.

«Δεν ξέρω αν το “μπλόκαρα”, αλλά απλά θυμάμαι να κάθομαι και να κλαίω, μην καταλαβαίνοντας ότι είχε φύγει. Δεν ξέρω τι έκανα αργότερα εκείνο το βράδυ ή την επόμενη μέρα. Δεν θυμάμαι τίποτα άλλο από το περίεργο συναίσθημα που ξαφνικά ο πατέρας μου δεν ήταν εκεί. Και έφυγε για κάμποσο καιρό, περίπου ένα χρόνο», προσθέτει.

Τότε ξαφνικά άρχισε να ξαναέρχεται σε επαφή. «Απλά κάλεσε μια μέρα και είπε, “Πάμε να δούμε τα The Fantasticks”. Έτσι είχαμε ένα μικρό δείπνο και είδαμε την παράσταση. Μετά από αυτό, άρχισα να τον βλέπω τα Σαββατοκύριακα και ξεκίνησε αυτός ο νέος τρόπος ζωής», θυμάται η Τζένιφερ Ανιστον.

Η ηθοποιός πρόσθεσε ότι ο πατέρας της «δεν ήταν καλός στην επικοινωνία… αλλά, όσο καλύτερα μπορούσε, εξήγησε και ζήτησε συγγνώμη και είναι αρκετό. Τα έχουμε βρει. Υπάρχουν ακόμα σημεία που είναι δύσκολα για μένα, αλλά είμαι ενήλικας. Δεν μπορώ πλέον να κατηγορώ τους γονείς μου».

 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Christmas with one of my creators. Then and now #TBT Love you, papa ❤️

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jennifer Aniston (@jenniferaniston) στις

 

Τα Χριστούγεννα του 2019, η Τζενιφερ Ανιστον μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους μέσω Instagram, φωτογραφίες με τον Έλληνα μπαμπά.Η σταρ του Χόλιγουντ ανέβασε μία ασπρόμαυρη φωτογραφία τους από το παρελθόν, όταν ήταν μικρή στην αγκαλιά του μπαμπά της, καθώς και μία πιο πρόσφατη. «Χριστούγεννα με έναν από τους δημιουργούς μου. Τότε και τώρα. Σ’ αγαπώ μπαμπά» είχε γράψει στη λεζάντα των φωτογραφιών.

Η δύσκολη σχέση  με τη μητέρα της

Η σχέση της Τζένιφερ Άνιστον με τη μητέρα της, χάλασε, εξαιτίας του βιβλίου που έγραψε, λίγο μετά αφότου η κόρη της έγινε σούπερ σταρ των «Friends».

Η ηθοποιός αρνούνταν να μιλήσει στη μητέρα της για 15 χρόνια και μάλιστα δεν την κάλεσε ούτε στον γάμο της το 2000 με τον Μπραντ Πιτ.

«Ήταν μοντέλο και για εκείνη όλα είχαν να κάνουν με την παρουσίαση και με το πώς φαινόταν, αλλά και το πώς φαινόμουν κι εγώ. Δεν έγινα το πρότυπο παιδιού που ήλπιζε. Αυτό το μικρό κοριτσάκι ήθελε απλά να αγαπηθεί από μια μαμά που ήταν πολύ απασχολημένη με πράγματα που δεν είχαν μεγάλη σημασία. Ήταν πολύ επικριτική μαζί μου.