Τραγικό παιχνίδι της μοίρας τα Χριστούγεννα: Η αδερφή του Τζορτζ Μάικλ πέθανε στην 3η επέτειο θανάτου του αδερφού της

Μία ακόμη τραγωδία για την οικογένεια του George Michael, αλλά και μία απίστευτη ειρωνία της τύχης, καθώς ακριβώς τρία χρόνια μετά τον θάνατο του διάσημου τραγουδιστή,  πέθανε και η αδερφή του την ίδια ημέρα, την ημέρα των Χριστουγέννων, ενώ όπως και εκείνος βρέθηκε νεκρή στο σπίτι της, την δεύτερη ημέρα των Χριστουγέννων. 

Η Μέλανι Παναγιώτου βρέθηκε νεκρή στο σπίτι της από τη μεγαλύτερη αδερφή της, Γιόντα Παναγιώτου, την ημέρα της επετείου θανάτου του George Michael.

Αποτέλεσμα εικόνας για αδερφή george michael"

Εκπρόσωπος της Μητροπολιτικής Αστυνομίας του Λονδίνου ανέφερε στη Mirror ότι η αστυνομία έλαβε κλήση από την υπηρεσία ασθενοφόρων του Λονδίνου στις 19.35 το βράδυ μετά από αναφορές, για τον ξαφνικό θάνατο μιας γυναίκας, άνω των 50, σε διεύθυνση στο Oak Hill Park. Ο θάνατός της δεν θεωρείται ύποπτος, αναμένεται ωστόσο ως είθισται το πόρισμα του ιατροδικαστή.

Αναπόφευκτος, όπως και στην περίπτωση του αγαπημένου καλλιτέχνη, ήταν και ο συνειρμός του πρόωρου θανάτου του ίδιου και της αδελφής του,  τα Χριστούγεννα, με το τραγούδι Last Christmas, που αποτέλεσε σταθμό στην καριέρα του George Michael και που από την κυκλοφορία του, έως και σήμερα, ακούγεται ανελλιπώς παγκοσμίως, κάθε Χριστούγεννα.