Βίντεο: Η «μάχη» του μικρού πρίγκιπα με το μείγμα της πουτίγκας

Xριστουγεννιάτικες πουτίγκες, για να στηρίξουν μία νέα πρωτοβουλία της Βασιλικής Βρετανικής Λεγεώνας έφτιαξαν τα μέλη της Βρετανικής βασιλικής οικογένειας.

Στις μαγειρικές απόπειρες των Γουίνδσορ, συμμμετείχε και ο μικρός πρίγκιπας Τζορτζ, γιος του Γουίλιαμ, που έκλεψε  την παράσταση.

Την παραμονή των Χριστουγέννων, μάλιστα δημοσιοποιήθηκε και ένα βίντεο από την προσπάθεια του  Τζορτζ. Σε αυτό, βλέπουμε τον 6χρονο πρίγκιπα να… ανακατεύει με ενθουσιασμό το μείγμα, ενώ οι υπόλοιποι τον παρακολουθούν χαμογελαστοί και προσπαθούν να τον βοηθήσουν.

Τέσσερις γενιές βασιλικής οικογένειας ετοίμασαν πουτίγκες

Δείτε το αστείο στιγμιότυπο με τον πρίγκιπα Τζορτζ να προσπαθεί να φτιάξει πουτίγκα:

Κάποια στιγμή, τον πλησιάζει ο Κάρολος και προσθέτει στο μπολ του κάποια υλικά. Στη συνέχεια, ο πρίγκιπας Γουίλιαμ, που όλη αυτή την ώρα ανακατεύει το δικό του μείγμα, σταματά και του ρίχνει επιπλέον κάποια υλικά που μοιάζουν να είναι φρούτα και του δίνει οδηγίες στο πώς να ανακατεύει, καθώς όπως φαίνεται ο μικρός Τζορτζ αντί να τα ανακατεύει, τα «κοπανάει» με δύναμη με ένα ξύλινο κουτάλι, κάνοντας τον Κάρολο να ξεσπά σε γέλια.

Ακολουθεί άλλη μια τρυφερή σκηνή μεταξύ Γουίλιαμ και Τζορτζ, καθώς βλέπουμε τον δούκα του Κέιμπριτζ να κρατά από το χέρι τον πρωτότοκό του γιο, ενώ η βασίλισσα υποδέχεται τους καλεσμένους της στο Παλάτι του Μπάκιγχαμ, σε μια εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε νωρίτερα αυτόν τον μήνα.

Τα μέλη της βασιλικής οικογένειας ετοίμασαν τις χριστουγεννιάτικες πουτίγκες, για να στηρίξουν μία νέα πρωτοβουλία της Βασιλικής Βρετανικής Λεγεώνας. Οι πουτίγκες θα αποτελέσουν τα κεντρικά γλυκά στην συγκέντρωση των μελών της Λεγεώνας, στο πλαίσιο της νέας πρωτοβουλίας με τίτλο «Μαζί για τα Χριστούγεννα», για την παροχή πρόσθετης υποστήριξης στην κοινότητα των Ενόπλων Δυνάμεων την περίοδο των εορτών.

 

 

View this post on Instagram

 

Four generations of The Royal Family have come together to support The Royal British Legion’s ‘Together at Christmas’ initiative. The Queen, The Prince of Wales, The Duke of Cambridge and Prince George, joined forces to prepare special Royal British Legion Christmas puddings at Buckingham Palace this week. The Queen is Patron of The Royal British Legion and the puddings will become the centerpieces of next year’s “Together at Christmas” get-togethers, hosted by the charity. The Queen and Their Royal Highnesses were joined by The Royal British Legion’s care home chef Alex Cavaliere and four veterans – Colin Hughes, Liam Young, Lisa Evans and Barbara Hurman. ? Chris Jackson / Getty Images @RoyalBritishLegion

A post shared by The Royal Family (@theroyalfamily) on