«Σνόμπαρε» – ή μήπως συνέβη το αντίθετο;- την βασιλική οικογένεια το πριγκιπικό ζεύγος Χάρι και Μέγκαν και αποφάσισε να περάσει τα φετινά Χριστούγεννα στον Καναδά,

Το ζευγάρι που έχει πάρει άδεια 6 εβδομάδων από τα βασιλικά του καθήκοντα περνούν «ιδιωτικό οικογενειακό χρόνο», προκειμένου να απολαύσουν «τη ζεστασιά του καναδικού λαού και την ομορφιά του τοπίου», σύμφωνα με εκπρόσωπο της βασιλικής οικογένειας.

Σύμφωνα με βρετανικά ΜΜΕ, η μητέρα της Μέγκαν Μαρκλ, Ντόρια εθεάθη στον Καναδά και αναμένεται να περάσει με το ζευγάρι τις γιορτές των Χριστουγέννων.

H δούκισσα του Σάσεξ ζούσε και εργαζόταν στον Καναδά για σχεδόν επτά χρόνια, όταν πρωταγωνιστούσε στην δραματική σειρά «Suits», που γυρίστηκε στο Τορόντο.

Μάλιστα, ο Καναδός πρωθυπουργός, Τζάστιν Τριντό καλωσόρισε το ζευγάρι με μία ανάρτηση στο twitter. «Πρίγκιπα Χάρι, Μέγκαν και Άρτσι σας ευχόμαστε μία ήσυχη και ευλογημένη διαμονή στον Καναδά. Βρίσκεστε μεταξύ φίλων και είστε πάντα ευπρόσδεκτοι εδώ», έγραψε ο Τζάστιν Τριντό.

Η χριστουγεννιάτικη κάρτα

 

Παραμονή των Χριστουγέννων, ο Χάρι και η Μέγκαν μοιράστηκαν μία χριστουγεννιάτικη κάρτα με πρωταγωνιστή τον γιο τους, Άρτσι.

«Καλά Χριστούγεννα και Καλή Πρωτοχρονιά από την οικογένειά μας προς όλους σας» γράφει η οικογένεια των Σάσεξ.

Φυσικά, την παράσταση κλέβει ο οκτώ μηνών μπόμπιρας!

Έγινε photoshop;

Ωστόσο, πολλοί ήταν αυτοί που έσπευσαν να γράψουν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, πως κάτι δεν πήγαινε καλά με το πρόσωπο της Μέγκαν Μαρκλ στην κάρτα και πως σίγουρα έχει υποστεί επεξεργασία. Σύμφωνα με έρευνα που έκανε η εφημερίδα Daily Mail,  πιστεύει πως το πρόσωπο της Μαρκλ προστέθηκε αργότερα στην φωτογραφία!

Πιθανότατα, η εικόνα του προσώπου λήφθηκε σε μια άλλη παρόμοια φωτογραφία από την ίδια φωτογράφηση και στην συνέχεια προστέθηκε στην εικόνα που έδωσαν στην δημοσιότητα.