Chanel Pre Fall Show 2020 στο μαγευτικό Παρίσι - Συλλογή με υπογραφή της Virginie Viard

Πόσο πολύ χαιρόμαστε να βλέπουμε νέες συλλογές της Chanel,  υπό την καλλιτεχνική διεύθυνση της Virginie Viard! Θα μπορούσαμε για ώρες να χαζεύουμε τα runway looks που παρουσιάστηκαν και ήταν κάτι παραπάνω από μαγευτικά.

Πραγματοποιήθηκε λοιπόν στο Παρίσι το Pre Fall Show 2020, μια θεαματική επίδειξη με έντονα στοιχεία του Γαλλικού στιλ που τόσο αγαπάμε.

Μετά τον σπουδαίο Karl Lagerfeld ο οποίος έφυγε σε ηλικία 86 ετών, τα ηνία της εταιρείας έχει αναλάβει  η Virginie Viard, η οποία δεν σταματά να μας εντυπωσιάζει και να κερδίζει τον θαυμασμό μας.

Σύνολα με παγιέτες, μαργαριτάρια, κλασσικά πατρόν, μοτίβο matelassé, κεντημένα κοστούμια και ποικιλία στα υφάσματα ήταν κάποια από τα κυριότερα χαρακτηριστικά της επίδειξης. Δεν έλειψαν και τα παστέλ χρώματα τα οποία μας έφεραν καλοκαιρινές αναμνήσεις και αίσθηση.

Highlight της επίδειξης, το catwalk από τα μοντέλα Gigi Hadid και Kaia Gerber, οι οποίες έχουν αποκτήσει φανατικό κοινό και μέσα σε λίγα χρόνια κατάφεραν να απογειώσουν την καριέρα τους στο σύγχρονο κόσμο του modeling.

Chanel Pre-Fall 2020 Runway Show

Αποτέλεσμα εικόνας για Chanel Pre Fall Show 2020,

 

View this post on Instagram

 

Gorgeous @gigihadid in @chanelofficial by @virginieviard ✨#chanelmetiersdart ✨

A post shared by CHAOS (@chaos) on

Αντωνία Τζαφέρη