14 απρόσμενες τάσεις διακόσμησης,που...μπορεί και να σας αρέσουν

Δεν είναι οι συνηθεις τρόποι διακόσμησης. Αλλά έχουν στυλ και άποψη 

Κυπαρισσί χρώμα

κυπαρισσί χρώμα ταιριάζει με μπρούτζο και χρυσό 2019
Το φθινόπωρο τα φύλλα θα κιτρινίσουν και θα πέσουν, το πράσινο στο σπίτι σου ποτέ! Ειδικά στα ντουλάπια της κουζίνας μπορούν να δημιουργήσουν όμορφες, μοντέρνες, rustic καταστάσεις σε συνδυασμό με φυσικό ξύλο. Το κυπαρισσί χρώμα ταιριάζει τέλεια με αποχρώσεις του χρυσού ή του μπρούντζου, οπότε αν τα προσθέσεις τότε θα έχεις μια υπέροχη χρωματική παλέτα για όλο τον χρόνο.

Καταφύγια από την τεχνολογία

διακοσμηση κρεβατοκαμαρας υπνοδωματιου 2019
Τόσο στο Pinterest όσο και στα περιοδικά διακόσμησης, δίνεται έμφαση σε υπνοδωμάτια χωρίς ηλεκτρονικές συσκευές, για ήσυχο, ανεμπόδιστο ύπνο. Το όλο concept διανθίζεται με ρομαντικές πινελιές, όπως δαντελένιες κουρτίνες και αέρινο στυλ διακόσμησης. Στην φωτογραφία μας οι κουρτίνες στηρίζονται από ράγες σε κούφιο δοκάρι, αγγίζοντας το Rustic – Shabby Chic όνειρο. Η κουνιστή καρέκλα είναι στον standard εξοπλισμό!

Βελούδινοι καναπέδες και πολυθρόνες

βελούδινες ταπετσαρίες επίπλων και ριχτάρια διακοσμηση σαλονιου 2019
Το βελούδο έχει επιστρέψει για αυξημένο οπτικό ενδιαφέρον, σε αποχρώσεις του κόκκινου, του πράσινου και μίξεις του γκρι με μπλε ή πράσινο. Άνετο, πολυτελές και ζεστό, συνδυάζεται με ξύλο, προβιές και μέταλλο σε μια ολομέτωπη επίθεση της διακόσμησης αγροκτήματος στα σπίτια μας. Μπορείς να προτιμήσεις βελούδινο κάλυμμα καναπέ ή πολυθρόνας, για να κρατήσεις το κόστος χαμηλά.

Η δύναμη της πλέξης

ψάθινα και μάλλινα πλεχτά αντικείμενα διακοσμηση σαλονιου 2019
Το μαλλί έχει την δυνατότητα να αποδώσει πολύ όμορφα ακόμα και τα πιο απαιτητικά χρώματα με μια ιδιαίτερη οπτική, δίνοντας βάθος. Το ίδιο όμορφα μοτίβα και σκιάσεις μπορεί να δώσει ή ψάθα, η λυγαριά και το ρατάν.

Επιπλα βαμμένα… ροζ!

ματ ροζ χρώμα επιπλα διακοσμηση 2019 Ροζ ματ αποχρώσεις όπως το εικονιζόμενο blush της Farrow and Ball έχουν ήδη αγαπηθεί σε όλες τις εκθέσεις Το λες και ροδοκόκκινο…

Αυτοκόλλητα πλακάκια και ταπετσαρίες με απομίμηση υφής!

αυτοκολλητα πλακακια sticky
Τα αληθοφανή φινίρισματα, είτε πρόκειται για αυτοκόλλητα πλακάκια τοίχου όπως στην φωτογραφία, είτε για αυτοκόλλητες ταπετσαρίες με απομίμηση υλικών είναι στις δόξες τους. Μάλιστα βγαίνουν όλο και περισσότερα είδη απομίμησης υλικών, μέχρι και…απομίμηση τούβλων  

 

Μπρούτζος

ιδεες διακοσμηση σαλονιου 2019 τασεις
Ο μπρούτζος έρχεται σιγά-σιγά να πάρει την θέση του χαλκού στα δημοφιλή μέταλλα, ιδιαίτερα όταν ενσωματώνεται στα έπιπλα.  Ενημερωτικά, μπορείς να πάρεις φύλλα μπρούτζου σε αρκετά προσιτές τιμές και να ντύσεις τα έπιπλα ή τα αντικείμενα που επιθυμείς.

Το τέλος του λευκού

σκούρα δωμάτια διακοσμηση σαλονιου 2019 σπιτιου
Τα all-white δωμάτια αναμένεται να μειώσουν την δημοφιλία τους, καθώς η αγορά φαίνεται να κινείται προς τα πιο σκούρα χρώματα, με πολλές εταιρείες χρωμάτων να ρίχνουν το βάρος στους σκούρους κωδικούς.

Γούνινα σκεπάσματα και ριχτάρια

διακοσμηση υπνοδωματιου 2019 ρουστικ
Στα υπνοδωμάτια το βάρος πέφτει στα σκεπάσματα με πιο εντυπωσιακές κουβέρτες και παπλώματα με προσωπικότητα, μοτίβα ή υφή. Το «σας τά ‘λεγα» πάει στις αυξανόμενες παραγγελίες για κουβέρτες με ψεύτικη γούνα, και σε δεύτερο χρόνο στις κουβέρτες με γεωμετρικά μοτίβα.

Κεραμικά πλακάκια δαπέδου από τερακότα

κεραμικα πλακακια δαπεδου από τερακότα διακοσμηση 2019
Ποτέ δεν έφυγαν από την μόδα και υπάρχουν σε όλα τα ελληνικά καταστήματα πλακιδίων. Αυτό που τα κάνει ασυναγώνιστα είναι η οπτική ζεστασιά που χαρίζουν, το γεγονός ότι δεν γλιστρούν και θα τα βρεις σε γήινα χρώματα.

Το ταβάνι στο επίκεντρο!

διακοσμηση κουζινας 2019
Μετά τους τοίχους, το βάρος έχει μετατοπιστεί στο ποιος θα κάνει το πιο εντυπωσιακό ταβάνι. Με δεκάδες επιλογές από ταπετσαρίες και 3D Panel, μέχρι νωπογραφίες και επένδυση με ξύλο, τα ταβάνια είναι η νέα αρένα διακοσμητικού ανταγωνισμού.

Έπιπλα με όστρακο ή κόκαλο

ιδεες διακοσμηση σπιτιου 2019Τα χειροποίητα έπιπλα με ενσωματωμένο κόκαλο ή φίλντισι είναι αυτά που μπορεί να αποτελέσουν το επίκεντρο της προσοχής σε κάθε δωμάτιο. Δεν υπάρχει όριο στα χρώματα, θα βρεις από κίτρινο μέχρι ροζ και τυρκουάζ

έπιπλο από φίλντισι σε κίτρινο με μοτίβο σιρίτια ιδεες διακοσμηση σπιτιου 2019

Μαύρα ματ διακοσμητικά και αξεσουάρ

μαύρα ματ διακοσμητικά και αξεσουάρ διακοσμηση μπανιου 2019
Τόσο για το μπάνιο, όσο και για την κουζίνα, ψάξε να βρεις μαύρες ματ μπαταρίες, φωτιστικά και διακοσμητικά. Θα αποτελέσουν μόδα για πολλά χρόνια ακόμα.

Παράταση του χρόνου που περνάμε στην βεράντα και στο μπαλκόνι

διακοσμηση βεραντας μπαλκονιου 2019

Κράτα το καλοκαιρινό σετ και μπορείς να προσθέσεις μια μικρή ξυλόσομπα-κουζίνα για τις κρύες νύχτες του χειμώνα! Φυσικά, μπορείς να κρατήσεις τα ριχτάρια και τις κουρελούδες χειμώνα-καλοκαίρι. Όμως κακά τα ψέματα, στην Ελλάδα μέχρι τα μέσα Νοέμβρη κάθεσαι άνετα στην βεράντα με κοντομάνικο…

πηγή: https://decoration.gr/