Το DNA «καίει» τον Ρονάλντο: Ανατροπή στην υπόθεση βιασμού πρώην μοντέλου

Επιβαρυντικά στοιχεία για τον Κριστιάνο Ρονάλντο αποκαλύπτονται σχετικά με την υπόθεση βιασμού, η οποία είχε γραφτεί πως είχε μπει στο αρχείο, αλλά όπως όλα δείχνουν δεν έχει κλείσει.

Οι βρετανικές tabloid επικαλούνται email από τα οποία προκύπτει ότι τα αποτελέσματα των εξετάσεων που έγιναν στην κοπέλα που φέρεται να βίασε ο Ρονάλντο, «δείχνουν» το DNA του Πορτογάλου.

Ταυτόχρονα διέρρευσαν και διάλογοι του Ρονάλντο με τους δικηγόρους του στους οποίους επιβεβαιώνει πως η σεξουαλική επαφή με την εν λόγω γυναίκα δεν ήταν συναινετική, καθώς εκείνη του έλεγε «όχι» και «σταμάτα».

Σύμφωνα με τα όσα είχε καταγγείλει η νεαρή δασκάλα Κάθριν Μαγιόργκα, πρώην μοντέλο, ο Ρονάλντο την είχε βιάσει το 2009 σε ξενοδοχείο του Λας Βέγκας.

 

Όπως αναφέρει ο Ελεύθερος Τυπος, πρόσφατα αποκαλύφθηκε πως ο Ρονάλντο κατέβαλε στην εν λόγω γυναίκα 335.000 ευρώ την πρώτη φορά που τον κατήγγειλε στην αστυνομία, «προκειμένου να διατηρηθεί η εμπιστευτικότητα στην δικαστική αυτή διαμάχη».

Ωστόσο η πλευρά του Πορτογάλου σταρ υποστήριξε πως αυτή η πληρωμή δεν αποτελεί παραδοχή ενοχής του ποδοσφαιριστή. Ο ίδιος ο 34χρονος άσος έχει δηλώσει αθώος έχοντας μάλιστα στο πλευρό του και την σύντροφό του, Τζορτζίνα Ροντρίγκεζ, η οποία δείχνει να τον στηρίζει απόλυτα.

Η υπόθεση δεν έχει κλείσει οριστικά με την Κάθριν Μαγιόργκα να διεκδικεί πάνω από 180.000 ευρώ και έτσι η καταγγελία θα εξεταστεί εκ νέου από ομοσπονδιακό δικαστήριο.