Έρωτας είναι η αιτία: Δύο κοσμήματα δώρο από τον Τζανακόπουλο στην Αχτσιόγλου

Μια επίσκεψη σε κεντρικό κοσμηματοπωλείο του Κολωνακίου που έκανε ο Δημήτρης Τζανακόπουλος προκάλεσε συζητήσεις ακόμη και στους διαδρόμους της Βουλής.

Και αυτό γιατί ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και πρώην υπουργός Επικρατείας βγήκε από το μαγαζί κρατώντας μια ροζ τσαντούλα. Η επίσκεψη στο κοσμηματοπωλείο έγινε την περασμένη Τετάρτη, την ημέρα που κατέθετε η κυβέρνηση το αναπτυξιακό πολυνομοσχέδιο.

Οπως ανέφερε, μάλιστα, ο Φρίξος Δρακοντίδης στη εκπομπή «Μεσημέρι» του ΣΚΑΪ, το δώρο ήταν για την Εφη Αχτσιόγλου. Πρόσθεσε ακόμη ότι η εικόνα κέντρισε τους «περίεργους» της Βουλής οι οποίοι έσπευσαν να τον ρωτήσουν τι περιείχε το ροζ σακουλάκι.

Σύμφωνα με την εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα, ο κ. Τζανακόπουλος επέλεξε να κάνει ένα δώρο στην αγαπημένη του, βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ και πρώην υπουργό  Εφη Αχτσιόγλου. Για την ακρίβεια, της έκανε δύο δώρα: Ενα χρυσό κολιέ 14 καρατίων αξίας 219 ευρώ (το οποίο με την έκπτωση κόστισε τελικά 175 ευρώ) και ένα ζευγάρι σκουλαρίκια αξίας 72 ευρώ.

 

Η Εφη Αχτσιόγλου είχε παραδεχθεί το καλοκαίρι τη σχέση της με τον Δημήτρη Τζανακόπουλο. Σε συνέντευξη στο RISE TV η πρώην υπουργός Εργασίας, μετά από δύο χρόνια, επιβεβαίωσε ότι έχει σχέση με τον Δημήτρη Τζανακόπουλο, θέλοντας να τον υποστηρίξει στην εκλογική μάχη.