Αρραβωνιάστηκε ο αδελφός της Δούκισσας του Cambridge, James Middleton (Εικόνες)

Μελλόνυμφος όπως όλα δείχνουν ο αδελφός της Δούκισσας του Cambridge, James Middleton, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες, που κάνουν τον γύρο του κόσμου, ο νεαρότερος αδελφός της κοσμαγάπητης Catherine, αρραβωνιάστηκε με την κατάξανθη Γαλλίδα από μητέρα, σύντροφό του Alizee Thevenet.

Το ερωτευμένο ζευγάρι που για πρώτη φορά απαθανατίστηκε μαζί, σε τρυφερά τετ – α – τετ την περασμένη Πρωτοχρονιά, όταν η οικογένεια του νεαρού είχε πάει διακοπές στο υπερπολυτελές θέρετρο Eden Rock, το οποίο ανήκει στον γαμπρό τους James Mathews, σύζυγο της Pippa Midleton, στο Saint Bart’s στην  Καραϊβική, αποφάσισε να κάνει το επόμενο βήμα στη σχέση του.

Αποτέλεσμα εικόνας για τζεημς μιντλετον αλιζέ

Η όμορφη Alizee είχε μάλιστα συνοδέψει τον γοητευτικό James, στους γάμους της Lady Gabriela Windsor στο ομώνυμο κάστρο το καλοκαίρι και είχε εντυπωσιάσει με την παρουσία της, φορώντας ένα υπέροχο, αλλά και low budget φόρεμα των H&M, το οποίο έγινε ανάρπαστο σε χρόνο ρεκόρ, μετά την εμφάνισή της.

Αποτέλεσμα εικόνας για τζεημς μιντλετον αλιζέ

Η Alizee, που μιλάει απταίστως αγγλικά, γαλλικά και ισπανικά και έχει σπουδάσει οικονομικά στη Γαλλία, όπου και μεγάλωσε, μετακόμισε στο Λονδίνο το 2013 και ξεκίνησε να εργάζεται σε μεγάλη χρηματοοικονομική εταιρεία στο City.

Με τον περιζήτητο επιχειρηματία και  μικρότερο αδερφό της μελλοντικής βασίλισσας, δούκισσας Κέιμπριτζ, γνωρίστηκαν σε ένα exclysive bar του Λονδίνου. Ο James είχε μόλις χωρίσει από την επί πέντε χρόνια σύντροφό του, ηθοποιό και παρουσιάστρια Donna Air. Η έλξη μεταξύ τους ήταν αμοιβαία και λίγο καιρό μετά ξεκίνησαν να βγαίνουν.

Αποτέλεσμα εικόνας για τζεημς μιντλετον αλιζέ

Το ωραίο ζευγάρι με τα σκυλιά τους, για τα οποία μοιράζονται ιδιαίτερη αγάπη, ξεκίνησαν να συγκατοικούν μόλις τον προηγούμενο μήνα στο δυτικό Λονδίνο και ο ερωτευμένος 32χρονος, δεν άργησε να χαρίσει στην 29χρονη Γαλλίδα σύντροφό του, Alizee Thevenet ένα πανέμορφο δαχτυλίδι διακοσμημένο με ένα βαρύτιμο  ζαφείρι, ζητώντας της να παντρευτούν και εκείνη συγκινημένη και πανευτυχής, είπε φυσικά το πολυπόθητο ναι.

Η επίσημη ανακοίνωση των αρραβώνων τους, αλλά και η ημερομηνία των γάμων τους, μέσα στην επόμενη χρονιά, αναμένεται να ανακοινωθεί στις αρχές της ερχόμενης εβδομάδας και οι royal fans ανυπομονούν για την επιβεβαίωση των ρομαντικών αυτών εξελίξεων, αλλά και για τη δημοσιοποίηση φωτογραφιών του ζευγαριού με το δαχτυλίδι των αρραβώνων, στο χέρι της Alizee.

Ένα engagement ring, το οποίο λέγεται πως ο νεαρότερος της οικογένειας Middleton, διάλεξε εμπνεόμενος από την υπέροχη, όσο και διάσημη ροζέτα, με το πολλών καρατίων πολύτιμο ζαφείρι και τα υψηλής καθαρότητας διαμάντια, που είχε επιλέξει για τους αρραβώνες της με τον πρίγκιπα της Ουαλίας Κάρολο, η αξέχαστη πριγκίπισσα Νταϊάνα.

Το εξαίσιο κόσμημα δηλαδή, το οποίο φοράει πλέον η νύφη της και αδελφή του James, Kate Middleton, αφού με αυτό ο πρίγκιπας William, της πρότεινε να επισημοποιήσουν τον πολυετή ερωτά τους, με το να γίνει γυναίκα του και μελλοντική βασίλισσα της Αγγλίας.

Αποτέλεσμα εικόνας για kates ring

 

Το 2020 θα φέρει δε, μία ακόμη πολυαναμενόμενη γαμήλια τελετή. Εκείνη της πργκίπισσας Μπεατρίς, κόρης τους δούκα του Γιορκ και της Σάρας Φέργιουσον και εγγονής της βασίλισσας, που επίσης αρραβωνιάστηκε προ ημερών με τον Ιταλικής καταγωγής πολυεκατομμυριούχο αγαπημένο της, Edoardo Mapelli Mozzi.

Αποτέλεσμα εικόνας για πριγκιπισσα μπεατρις αρραβωνας