«Λιώνουν» τα φλας στην θέα του μικρούλη Άρτσι - Δεν σταμάτησε να τον χορεύει στην αγκαλιά της η Μέγκαν (video)

Δεν σταμάτησε να γελάει ο τεσσάρων μηνών Άρτσι, στην αγκαλιά της Μέγκαν Μαρκλ, η οποία -επίσης- δεν σταμάτησε να…χορεύει μαζί του.

Ο πρίγκιπας Χάρι και η δούκισσα του Σάσεξ, βρίσκονται σε επίσημη περιοδεία στην Νότια Αφρική, με το πρόγραμμα να είναι ιδιαίτερα φορτωμένο και κυριολεκτικά να τρέχουν από δέσμευση σε δέσμευση με τον μικρούλη να «συμμετέχει» στις συναντήσεις αιχμαλωτίζει τα φλας.

 

 

Χθες ήταν μία από αυτές τις ημέρες, με το διαδίκτυο να «λιώνει» στην θέα του γιου της Μέγκαν Μαρκλ. Η οικογένεια επισκέφθηκε τον αρχιεπίσκοπο Τούτου στο Ίδρυμα Desmond & Leah Tutu στο Κέιπ Τάουν και στην συνέχεια μοιράστηκαν νέα βίντεο από την συνάντηση που είναι γεμάτα με τρυφερές στιγμές με τον μικρό Άρτσι και την Μέγκαν Μαρκλ να μην σταματά να χορεύει μαζί του.

Το μοντάζ δείχνει συναρπαστικές στιγμές, όπως τον δούκα και την δούκισσα του Σάσεξ να χαμογελούν καταφθάνοντας με τον γιο τους για την συνάντηση με τον Αρχιεπίσκοπο αλλά και τον μικρό να κουνιέται πέρα δώθε στον καναπέ. Βλέπουμε επίσης, την Μέγκαν Μαρκλ να έχει το χέρι της επάνω στο κεφάλι του για να το κρατά διότι είναι ακόμη πολύ μικρός, ενώ σε πολλά στιγμιότυπα, η δούκισσα χορεύει και αναπηδά με τον Άρτσι στην αγκαλιά της.

«Ευχαριστούμε το Κέιπ Τάουν για άλλη μία συναρπαστική και αξέχαστη μέρα. Λίγα ακόμη σημαντικά στιγμιότυπα από αυτή την πολύ ιδιαίτερη επίσκεψη στον Αρχιεπίσκοπο Ντέσμοντ Τούτου» γράφει η λεζάντα του βίντεο.

Ο μικρός Άρτσι δεν σταμάτησε λεπτό να χαμογελά και να γελά στις κάμερες, μέσα από την ασφάλεια της αγκαλιάς της μητέρας του

Η Μέγκαν Μαρκλ παίζει με τον μικρό Άρτσι μπροστά στον Αρχιεπίσκοπο Τούτου