Τίποτα δεν επισημοποιεί περισσότερο την έναρξη της νέας σεζόν από ένα ανανεωμένο hair look. Μπορεί ο καιρός να μην μας επιτρέπει ακόμα να το καταλάβουμε, αλλά το φθινόπωρο έχει έρθει και εμείς είμαστε έτοιμες για αλλαγές! Ψάξαμε λοιπόν και βρήκαμε τα 8 πιο επικρατέστερα χρώματα μαλλιών για τον φετινό Σεπτέμβριο έτσι ακριβώς όπως τα είδαμε στις μεγαλύτερες επιδείξεις μόδας, τους δρόμους των πιο fashionable πόλεων, αλλά και στο Instagram.

1. Sicilian Brunette Φίλες μελαχρινές εάν θέλετε να ανανεώσετε τα μαλλιά σας και να τα κάνετε να δείχνουν πιο πλούσια και υγιή, δοκιμάστε να τα σκουρύνετε, ακριβώς όπως έκανε η ηθοποιός Sophia Bush.

 2. Icy Wheat Blonde

Ποιος είπε ότι οι ψυχρές αποχρώσεις δεν ταιριάζουν στο φθινόπωρο; Λατρεύουμε την απόχρωση icy wheat blonde, που δημιούργησε ο celebrity colorist Matt Rez!

3. Copper Penny Red
Οι κόκκινες βαφές μαλλιών πάντα είναι πολύ δημοφιλές αυτήν την περίοδο. Εάν έχετε πολύ ανοιχτόχρωμη επιδερμίδα, σας προτείνω να επιλέξετε μια φωτεινή και πλούσια πορτοκαλί απόχρωση για φέτος το φθινόπωρο.

4. Golden Obsidian
Εάν είστε καστανή θα λατρέψετε αυτήν την απόχρωση που επέλεξε η Shay Mitchell! Οι ζεστές καστανές αποχρώσεις πάντα κολακεύουν την επιδερμίδα σας άλλωστε!

5. Beige Blonde
Η colorist Cassondra Kaeding, που δουλεύει με την Natalie Portman και την Katherine Schwarzeneggeer, πιστεύει ότι αυτή θα είναι η it απόχρωση της νέας σεζόν. «Πρόκειται για ένα ξανθό στην απόχρωση της άμμου με καφέ υποτόνους», λέει.

6. Cinnamon Brunette

Φωτίστε τα καστανά μαλλιά σας, κάνοντας απαλές ανταύγειες στο χρώμα της κανέλας.

7. Rooted Buttery Blonde
Όλο και περισσότερες ξανθές επιλέγουν να αφήσουν τις καστανές τους ρίζες να φαίνονται. Πρόκειται για ένα look που είναι πολύ εύκολο να το διατηρήσετε καθώς δεν χρειάζεται συχνά touch ups!