Δεν έπαιρνε χρήματα από την Γιάννα Αγγελοπούλου - Τον «κυνηγούσε» για να πληρώσει τους ξηρούς καρπούς (video)

Aπό την παρέα των «4», η Γιάννα Αγγελοπούλου …έλαμπε περισσότερο. Η κόκκινη τουαλέτα της τράβηξε τα βλέμματα με την είσοδό της στο Ηρώδειο, στην παράσταση των μπαλέτων Μπεζάρ.

Η κ. Αγγελοπούλου συνοδευόταν από τον σύζυγό της Θεόδωρο Αγγελόπουλο, τον μεγαλύτερο γιο τους Παναγιώτη και την σύζυγο του δεύτερου, Ελλη Παπαδιαμαντή.

Όπως αποκάλυψε στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα  ο δημοσιογράφος Φρίξος Δρακοντίδης,  η Γιάννα Αγγελοπούλου κάποια στιγμή πλησίασε τον πάγκο πλανόδιου πωλητή ξηρών καρπών. Δεν διευκρινίζεται αν μόνη της πλησίασε η κυρία Αγγελοπούλου για να αγοράσει ξηρούς καρπούς, ή αν ο πλανόδιος πωλητής την αναγνώρισε και της προσέφερε ξηρούς καρπούς.

Το σίγουρο είναι ότι  έβγαλε από την τσάντα της χρήματα για να πληρώσει τον πλανόδιο πωλητή, ο οποίος αρνιόταν να τα πάρει. Η κυρία Αγγελοπούλου τον κυνηγούσε να του δώσει τα χρήματα, φωνάζοντάς του «κράτα το, κράτα το». Εντέλει παρενέβη ο Θεόδωρος Αγγελόπουλος, ο οποίος πήρε τα χρήματα από τα χέρια της συζύγου του και τα άφησε πάνω στο καρότσι του πλανόδιου πωλητή.