Στα ράφια η πρώτη συλλογή ρούχων από την Μέγκαν Μαρκλ - Κρεπ φόρεμα με 22 ευρώ (φωτογραφίες)

Ανάρπαστη αναμένεται να γίνει η capsule συλλογή με ρούχα ( ρούχα και αξεσουάρ που συνδυάζονται απόλυτα μεταξύ τους) ιδανικά για την εργασία που σχεδίασε η Δούκισσα του Σάσεξ  σε συνεργασία σε συνεργασία με τα καταστήματα Marks & Spencer και τα John Lewis & Partners, Inside Jigsaw και την στενή φίλη της και σχεδιάστρια Misha Nonoo.

Πρόκειται για τη νέα φιλανθρωπική δράση της Μέγκαν Μαρκλ υπέρ της Smar tWorks, μιας μη κερδοσκοπικής φιλανθρωπικής οργάνωσης, που υποστηρίζει η  Μέγκαν και στόχος της είναι να εφοδιάζει με ρούχα και να “εκπαιδεύει” γυναίκες που είναι άνεργες ή θέλουν να επιστρέψουν στην εργασία μετά από χρόνια.

H συγκεκριμένη οργάνωση όχι μόνο παρέχει σε γυναίκες που το έχουν ανάγκη τα απαραίτητα workwear ρούχα, αλλά τους δείχνει πως να φέρονται σε ένα job interview και τους παρέχει στήριξη μέχρι να βορυν δουλειά και να πάρουν τον πρώτο τους μισθό.

 

Ενα από τα πρώτα κομμάτια της συλλογής της Μέγκαν Μαρκλ που ήδη κυκλοφόρησε στα M&S είναι το κρεπ μαύρο φόρεμα γνωστό ως «Smart Set Dress» , με τιμές από 19.5 λίρες (22 ευρώ περίπου).

Το συγκεκριμένο φόρεμα είναι φτιαγμένο από κρεπ το οποίο όχι μόνο δεν χρειάζεται σίδερο αλλά κάνει πιο κομψή τη σιλουέτα με το ιδιαίτερο κόψιμό του. Εχει κόψιμο V στο μπούστο και βγαίνει σε μπλε, μαύρο και κόκκινο χρώμα. Για κάθε φόρεμα που θα πωλείται ένα ποσό θα δωρίζεται στο Smart Works.

Το κλασικό κρεπ φόρεμα της συλλογής της Μέγκαν Μαρκλ

Η σικάτη τσάντα της συλλογής της Μέγκαν Μαρκλ

Στα John Lewis πάλι, κυκλοφορεί μια τσάντα δια χειρός Μέγκαν Μαρκλ. Το όνομά της Leather Smart Set Tote Bag in Tan. Είναι κατασκευασμένη από eco δέρμα, μαλακό, ελαφρύ και πρακτικό, ένα τέλειο αξεσουάρ για τη σύγχρονη γυναίκα. Η τιμή της από 109 λίρες (122 ευρώ). Το σχέδιό της κλασικό και διαχρονικό. Βγαίνει σε δύο χρώματα, μαύρο και καφέ.

Η διαχρονική σειρά ενδυμάτων σχεδιάστηκε με γνώμονα το χώρο εργασίας. Ειναι δηλαδή ρούχα για γραφείο και περιλαμβάνει ένα πουκάμισο, ένα παντελόνι, ένα σακάκι, ένα φόρεμα και μια τσάντα

Η Μέγκαν Μαρκλ είχε ανακοινώσει κατά τη διάρκεια της συνεργασίας της με τη Vogue το λανσάρισμα αυτή της σειράς ρούχων και τη συνεργασία της με το Smart Works, λέγοντας ότι: «Ο λόγος για τον οποίο χαίρομαι για τη συνεργασία μου με τη Smart Works είναι γιατί επαναπροσδιορίζει την ιδέα της φιλανθρωπίας ως κοινότητα, κάτι το οποίο για μένα, είναι εξαιρετικά σημαντικό: Είναι ένα δίκτυο γυναικών που υποστηρίζει και ενδυνάμωση άλλων γυναικών στις επαγγελματικές τους επιδιώξεις

.