Ο σχεδιαστής Βασίλης Ζούλιας κρίνει και συγκρίνει το στυλ της Μαρέβας και της Μπέτυς Μπαζιάνα

Την πολυσυζητημένη εμφάνιση της Μαρέβας Μητσοτάκη στο Παρίσι, αλλά και το γενικότερο στιλ της, σχολίασε o Βασίλης Ζούλιας, μιλώντας στην εκπομπή «Στην φωλιά των Κου-Κου», στο Star.

Ο σχεδιαστής μίλησε με  ιδιαίτερα κολακευτικά σχόλια για τη σύζυγο του πρωθυπουργού, τονίζοντας πως δεν είχαμε ποτέ στο παρελθόν μία τέτοια πρώτη κυρία, που έχει φέρει έναν φρέσκο αέρα. Ο ίδιος, μάλιστα, είχε σχολιάσει ξανά την εμφάνισή της μέσω μίας ανάρτησής του, αμέσως μετά τη συνάντησή της με τον Εμανουέλ Μακρόν και την Μπριζίτ.

Συγκεκριμένα ο Βασίλης Ζούλιας, σχολιάζοντας την εμφάνισή της στο Παρίσι στο πλευρό του Κυριάκου Μητσοτάκη, είπε χαρακτηριστικά: «Δεν μίλησα για τη συγκεκριμένη εμφάνιση αλλά για το γενικότερο στιλ της Μαρέβας και η αλήθεια είναι μία: έχει φέρει έναν φρέσκο αέρα.

Αποτέλεσμα εικόνας για μαρέβα μητσοτάκη

Δεν είχαμε ποτέ μια τέτοια πρώτη κυρία. Από την Αμαλία Μεγαπάνου είχαμε να ασχοληθούμε με το στιλ κάποιας πρώτης κυρίας, πέρασαν 50 χρόνια. Σκέφτηκε το πρωί να βάλει τα χρώματα της Γαλλίας, πήγε και μια χαρά. Σε κάποιους άρεσε, σε κάποιους δεν άρεσε, εκείνη δεν την ένοιαξε καθόλου.

Εγώ δεν αναφέρθηκα καθόλου σε αυτή την εμφάνιση, ούτε θα αναφερθώ. Δεν μπορούμε για μία εμφάνιση που ήταν πετυχημένη ή όχι να κρίνουμε έναν άνθρωπο». Σε αυτή της την εμφάνιση, η Μαρέβα Μητσοτάκη είχε επιλέξει να φορέσει ένα μπλε Celine κουστούμι, το οποίο είχε συνδυάσει με ένα παντελόνι με ρίγες και κόκκινο πουκάμισο.

Αποτέλεσμα εικόνας για μπαζιανα

Ο σχεδιαστής μόδας στη συνέχεια αναφέρθηκε και στο στιλ της συντρόφου του πρώην πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα. «Η Μπέττυ Μπαζιάνα είναι μια πολύ όμορφη γυναίκα, πολύ έξυπνη, με επίπεδο, με μόρφωση κ.λπ. Εντάξει, δεν ήξερε να ντυθεί και πήγε από το 2 στο 9-10», δήλωσε.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα από τη δήλωση του Βασίλη Ζούλια για τη Μαρέβα Μητσοτάκη