Στο δρόμο της Έλενας Ράπτη, κι άλλος πολιτικός παντρεύτηκε την σωματοφύλακά του

«Το αισθάνθηκα αμέσως ότι είναι ο άνθρωπός μου. Όταν την είδα, ένιωσα ένα αίσθημα ευτυχίας», είχε πει πριν λίγο καιρό ο πρώην βουλευτής της Ένωσης Κεντρώων Αναστάσης Μεγαλομύστακας για την σωματοφύλακά του που πλέον παντρεύτηκε, στον δρόμο που χάραξε η Έλενα Ράπτη.

Όπως η βουλευτής της ΝΔ  παντρεύτηκε τον σωματοφύλακά της, έτσι και εκείνος ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας με την γυναίκα που είχε επιφορτιστεί την προστασία του

«Τη γνώρισα εδώ, στην Αθήνα, αμέσως μετά τις εκλογές. Εχουμε δύο χρόνια σχέση. Είναι εξαιρετικός άνθρωπος. Πέντε χρόνια μικρότερή μου. Είναι πανέμορφη ξανθιά, με καστανά μάτια. Εχει μια αύρα εξαιρετική και ένα χαμόγελο που σου χαρίζει ζωή. Το αισθάνθηκα αμέσως ότι είναι ο άνθρωπός μου. Ενιωσα ένα αίσθημα ευτυχίας», έλεγε ο κ. Μεγαλομύστακας πριν λίγο καιρό στην Espresso.

Σύμφωνα με την Espresso, ο Αναστάσης Μεγαλομύστακας γνώρισε την αστυνομικό της βουλής Ελενα, πριν τρία χρόνια. Και μόλις προχθές παντρεύτηκαν, στον Άγιο Δημήτριο στο Μετόχι Σερρών. Οι δυο τους, αφού επισφράγησαν τον έρωτά τους ενώπιον θεού και ανθρώπων, αποχώρησαν από την εκκλησία πάνω σε μια άμαξα με άλογα.

Στο γάμο, από το πρώην… κόμμα του, βρέθηκε μόνο ο πρώην βουλευτής Θεσσαλονίκης και καλός φίλος του ζευγαριού ο Γιάννης Σαρίδης.

 

Προτεινόμενα για εσάς