Η Τζένιφερ Άνιστον πριν τα Φιλαράκια - Μια γεμάτη εκπλήξεις συνέντευξη (Video)

Το αγαπημένο Φιλαράκι, η Ελληνικής καταγωγής Τζένιφερ ‘Ανιστον παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό InStyle, που γιορτάζει τα 25 του χρόνια και στο επετειακό τεύχος Σεπτεμβρίου, επέλεξε να το γιορτάσει με την θετική ενέργεια της Ρέιτσελ, που όλοι αγαπήσαμε.

Η Τζένιφερ Άνιστον, στο πλαίσιο της συνέντευξής της, μιλά για τις δουλειές που έκανε πριν πάρει το ρόλο της Ρέιτσελ Γκριν στα Φιλαράκια. Η Άνιστον στα καλύτερά της και σε μια πολύ γόνιμη περίοδο της ζωής της, γεμάτη θετική ενέργεια και κέφι, δεν δείχνει καθόλου να την πτοεί το γεγονός, ότι είναι πάνω από δύο χρόνια χωρίς σχέση μετά το φιλικό διαζύγιό της με τον Τζάστιν Θερού.

Έμαθε στα 50 της ότι ο μόνος που μπορεί να την ορίσει και να ορίσει το πώς θα αισθάνεται, είναι ο εαυτός της. Κι αυτό δεν εξαρτάται από το αν είναι παντρεμένη, με παιδιά, χωρίς παιδιά, σε σχέση ή ελεύθερη. Εξαρτάται από το πώς μαθαίνει να προσαρμόζεται σε αυτό που έχει.

Περιμένοντας με ιδιαίτερο ενδιαφέρον τη σειρά που έχει ετοιμάσει με τη Ρις Γουίδερσπουν για το Apple TV, μαθαίνουμε για τη Τζένιφερ Άνιστον από τη συνέντευξη της στο InStyle αρκετά ενδιαφέροντα πράγματα για τη ζωή της προτού γίνει παγκοσμίως διάσημη.

Η Τζεν αποκάλυψε ότι έχει δουλέψει ως σερβιτόρα στη Νέα Υόρκη, έχει συμμετάσχει σε 6 αποτυχημένα σόου, αλλά η πιο έντονη ανάμνηση της, από δουλειά είναι το telemarketing που έκανε στην περιοχή Πόκονος στην Πενσυλβάνια, ενώ ακόμα πιο πριν, στο γυμνάσιο, το κορίτσι, που έμελλε να μαγέψει τον κόσμο με τα πλούσια λαμπερά μαλλιά της και την κουπ Ρέιτσελ Γκρήν, που έκανε πάταγο διεθνώς, στα μαθητικά της χρόνια, έκανε και η ίδια την κομμώτρια και κούρευε για δέκα δολάρια.

Δείτε το Video: