Ένα πρωτάκι μες την... γκριμάτσα η Σάρλοτ (φωτογραφίες - video)

Τις…πύλες του Thomas’s Battersea ενός ιδιαίτερου βρετανικού σχολείου πέρασε σήμερα η πριγκίπισσα Σάρλοτ, στην επίσημη πρώτη της ως μαθήτρια.

Συνοδευόμενη από την μητέρα της Κέιτ Μίντλετον, τον πατέρα της πρίγκιπα Γουίλιαμ και τον μεγάλο αδελφό της πρίγκιπα Τζορτζ,  δεν παρέλειψε να κάνει τις χαρακτηριστικές της γκριμάτσες, για τις οποίες είναι…διάσημη. Μόλις, όμως, είδε την δασκάλα της «μαζεύτηκε»

Η μικρή Σάρλοτ φορώντας τη στολή της, με τη γνωστή αυτοπεποίθησή της και τη γνωστή πονηριά ζωγραφισμένη στο πρόσωπό της (πολύ πρόσφατα έβγαλε για μια ακόμη φορά γλώσσα στους δημοσιογράφους) χαιρέτησε τη δασκάλα της που την περίμενε στην είσοδο, εν αντιθέση με τον πρίγκιπα Τζορζ που έμοιαζε λίγο περισσότερο βαριεστημένος (ο πρίγκιπας Γουίλιαμ έχει παραδεχτεί ότι ο μεγάλος του γιος βαριέται το σχολείο) και ελαφρώς νυσταγμένος.

Πηγές του παλατιού μιλώντας στη Daily Mail ανέφεραν ότι η πριγκίπισσα Σάρλοτ ήταν εξαιρετικα ενθουσιασμένη που φεύγει από το νηπιαγωγείο για να πάει στο δημοτικό και ότι ο πρίγκιπας Τζορτζ ήταν εξαιρετικά χαρούμενος που πλέον θα πηγαίνει στο ίδιο σχολείο με την αδελφή του.

Το σχολείο στο οποίο εδώ και δύο χρόνια φοιτά ο πρίγκιπας Τζορτζ  δίνει έμφαση στην ανάπτυξη διαφόρων δεξιοτήτων των παιδιών. Και απόλυτη προτεραιότητα στην ευγένεια. Για αυτό και από την πρώτη τάξη διδάσκονται δράμα, ιστορία, ξένες γλώσσες, μουσική και μπαλέτο. Εκεί γνώρισε το μπαλέτο και ο πρίγκιπας Τζορτζ το οποίο λατρεύει ιδιαίτερα και πρόσφατα έγινε στόχος διαφόρων σχολίων από παρουσιάστρια του BBC.

Τα δύο παιδάκια στο σχολείο δεν θα αποκαλούνται πρίγκιπας καθώς στόχος του παλατιού και ειδικά των γονιών τους και του ίδιου του σχολείου είναι να μην γίνεται κανένας διαχωρισμός. Ετσι, στο σχολείο της η πριγκίπισσα Σάρλοτ θα είναι γνωστή ως Σάρλοτ Κέιμπριτζ όπως αντίστοιχα ο πρίγκιπας Τζορτζ, αυριανός βασιλιάς της Μεγάλης Βρετανίας, είναι γνωστός ως Τζορτζ Κέιμπριτζ.

 


Τζορτζ Σάρλοτ Κέιτ Μϊντλετον Γουίλιαμ στο σχολείο 2019 Κέιτ Μίντλετον πριγκίπισσα Σάρλοτ πρώτη ημέρα στο σχολείο

πρίγκιπας Τζορτζ πριγκίπισσα Σάρλοτ στο σχολείο