Η βασίλισσα τρολάρει τον άξεστο Τραμπ - «Έλα να δεις το γκαζόν μου… έχει καταστραφεί!»

Το πλούσιο καταπράσινο γκαζόν, στους σχολαστικά περιποιημένους κήπους του παλατιού του Μπάκιγχαμ στο Λονδίνο, φαίνεται ότι δεν είναι πλέον όπως παλιά, καθώς μετά την επίσκεψη του προέδρου Τραμπ στο Ηνωμένο Βασίλειο, το πυκνό καταπράσινο χαλί, για το οποίο είναι ιδιαίτερα υπερήφανη η φυσιολάτρης βασίλισσα Ελισάβετ Β’ καταστράφηκε.

Ο λόγος, όπως σημειώνει iefimerida, είναι απλός. Κατά τις μετακινήσεις του, στην Βρετανία ο Τραμπ χρησιμοποιούσε προκειμένου να επισκεφθεί τη βασίλισσα  τα ελικόπτερά του, τα οποία προσγειώνονταν κι απογειώνονταν από τον κήπο του παλατιού, αφήνοντας βαθιά σημάδια στο γκαζόν, κάτι που όπως φαίνεται η βασίλισσα δεν του συγχωρεί.

Δείτε την προσγείωση του πελώριου ελικοπτέρου στον καταπράσινο κήπο:

Mad Queen: «Έλα να δεις το γκαζόν μου… έχει καταστραφεί!»

Αποτέλεσμα εικόνας για Ελισάβετ-Μπάκιγχαμ-Γκαζόν-Παλάτι-Τραμπ-

Η βασίλισσα κατά τη συνάντηση της με τον Αυστραλό Πρωθυπουργό, Σκοτ Μόρισον, που επισκέφθηκε το Ηνωμένο Βασίλειο, στο πλαίσιο των εορτασμών για την 75η επέτειο από την απόβαση στη Νορμανδία, η Βασίλισσα, που παρεμπιπτόντως έχει κι άλλες έννοιες για το παλάτι, καθώς ψάχνει και νέο σεφ, «παραπονέθηκε» για τη ζημιά που προκάλεσαν τα ελικόπτερα του Ντόναλντ Τραμπ στο γκαζόν του παλατιού του Μπάκιγχαμ.

Αποτέλεσμα εικόνας για Ελισάβετ-Μπάκιγχαμ-Γκαζόν-Παλάτι-Τραμπ-

«Έλα να δεις το γκαζόν μου… έχει καταστραφεί!» φέρεται να είπε, μεταξύ σοβαρού και αστείου η Βασίλισσα στον Μόρισον, τρολάροντας με βρετανικό φλέγμα τον πλανητάρχη, σύμφωνα με τους Sunday Times.