Ο Brad Pitt σε DiCaprio για τον Τιτανικό: «Δεν θα μπορούσες να...στριμωχτείς λίγο πάνω στην σχεδία»

Πολλοί πιστεύουν ότι ο Jack χωρούσε να ανέβει στην ξύλινη πόρτα-σχεδία με τη Rose, έτσι ώστε να σωθούν και οι δύο. Στην οσκαρική ταινία Τιτανικός, η σκηνή πνιγμού του πρωταγωνιστή είναι μία από τις πιο αμφιλεγόμενες σκηνές στην ιστορία του σύγχρονου κινηματογράφου. «Μα γιατί πνίγηκε, αφού χωρούσε;» έχουν αναρωτηθεί εκατοντάδες χιλιάδες θεατές

Ακριβώς την ίδια ερώτηση, είχαν και οι συμπρωταγωνιστές του Leonardo DiCaprioστην νέα ταινία του Quentin Tarantino “Once Upon A Time in Hollywood” , Brad Pitt και Margot Robbie. Κατά τη διάρκεια συνέντευξης των πρωταγωνιστών στο MTV ο DiCaprio κλήθηκε για ακόμη μία φορά να απαντήσει εάν όντως χωρούσε σε αυτή την πόρτα, παρόλο που έχουν περάσει 22 ολόκληρα χρόνια. Πέρα από τον δημοσιογράφο που έκανε την ερώτηση την ίδια απορία και απογοήτευση έδειξαν και ο Brad Pitt και η Robbie.

«Ω Θέε μου έκλαψα τόσο πολύ όταν το είχα δει και ήμουν μικρό κορίτσι» είπε η Margot Robbie και στη συνέχεια ο Pitt τον κοίταξε και του είπε «Μπορούσες να χωρέσεις; Θα μπορούσες πιστεύεις να στριμωχτείς λίγο για να ανέβεις; Θα μπορούσες έτσι δεν είναι;» και ο DiCaprio γελώντας αρνήθηκε να απαντήσει λέγοντας «Κανένα σχόλιο».

Για όσους δεν θυμούνται, ή δεν έχουν δει την ταινία, στη, συγκεκριμένη σκηνή το ζευγάρι έχει πέσει στα παγωμένα νερά και ο Τιτανικός έχει μόλις βυθιστεί. Η Rose βρίσκει την ξύλινη πόρτα μίας ντουλάπας και ανεβαίνει επάνω της. Όταν όμως προσπαθεί να ανέβει σε αυτήν και ο Jack, η πόρτα αναποδογυρίζει οπότε εκείνος με περίσσιο το αίσθημα της αυτοθυσίας την αφήνει να κάτσει μόνο εκείνη πάνω.