«Θα μπορούσα να είμαι η πρώτη Εβραία πριγκίπισσα» - Η Μπάρμπαρα Στρέιζαντ... καρφώνει τον Κάρολο

«Αν είχα παίξει καλά τα χαρτιά μου, θα μπορούσα να είμαι η πρώτη Εβραία πριγκίπισσα» .

Αστειευόμενη η Barbra Streisand, από τη σκηνή του London’s Hyde Park, ουσιαστικά επιβεβαίωσε ότι είχε κάποτε σχέση με τον πρίγκιπα Κάρολο, διάδοχο του βρετανικού θρόνου. Η διάσημη ηθοποιός και τραγουδίστρια, κατά την διάρκεια της συναυλίας της αναφέρθηκε  στους τίτλους εφημερίδων τη δεκαετία του ‘70.  «Η Μπάρμπρα γοητεύει τον πρίγκιπα της, τον Κάρολο», έγραφαν τότε τα πρωτοσέλιδα.

Οι δυο τους συναντήθηκαν πρώτη φορά το 1974 στα γυρίσματα της ταινίας “Funny Lady”. Μετά από 20 χρόνια βρέθηκαν ξανά, όταν η Streisand εμφανίστηκε στο Wembley Arena σε εκδήλωση για τη στήριξη του ιδρύματος Prince’s Trust, που βοηθά ευάλωτους νέους να προχωρήσουν στη ζωή τους. Αργότερα εκείνη τη χρονιά, δημοσιεύματα υποστήριζαν ότι ο πρίγκιπας της Ουαλίας και η τραγουδίστρια και ηθοποιός είχαν σχέση, μετά τον χωρισμό του Κάρολου από την πριγκίπισσα Νταϊάνα, το 1994.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει ο Κρίστοφερ Άντερσεν στο βιβλίο του 2016 “Game of Crowns: Game of Crowns: Elizabeth, Camilla, Kate and the Throne” ο πρίγκιπας Κάρολος και η Στράιζαντ είχαν μυστικό ραντεβού στο Bel Air Hotel, για το οποίο κανείς δεν γνώριζε.

Ο πρίγκιπας Κάρολος δεν ήταν το μοναδικό μέλος της βασιλικής οικογένειας, στο οποίο αναφέρθηκε η Μπάρμπρα Στράιζαντ στη διάρκεια της παράστασης.

Τραγούδησε για την Μέγκαν Μαρκλ, σύζυγο του πρίγκιπα Χάρι αλλάζοντας στίχο του «When the Sun Comes Out»: “Όταν ο ήλιος άρχισε να λάμπει, σαν το δαχτυλίδι της Μέγκαν Μαρκλ”.