«Μυστικά» τα βαφτίσια του Άρτσι - Οργισμένοι οι Βρετανοί που πλήρωσαν 3 εκατ. λίρες για το νέο σπίτι του Χάρι και της Μέγκαν

“Είτε θα αποφασίσουν να κρατήσουν τη ζωή τους παντελώς ιδιωτική, να χρηματοδοτούν οι ίδιοι το σπίτι τους και να αποφεύγουν τα βλέματα, ή θα παίξουν το παιχνίδι”, έγραψε η βασιλική χρονικογράφος Πένι Τζούνορ  στηλιτεύοντας το πριγκιπικό ζεύγος Χάρι- Μέγκαν που  αποφάσισαν να βαφτίσουν τον νεογέννητο  Άρτσι,  το Σάββατο, σε μια “μικρή ιδιωτική τελετή”, όπως ανακοίνωσαν τα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ.

Τη βάπτιση θα τελέσει ο αρχιεπίσκοπος του Καντέρμπουρι στο ιδιωτικό παρεκκλήσι του Κάστρου του Γουίνδσορ. Η ταυτότητα των νονών θα παραμείνει μυστική, “όπως επιθυμούν οι ίδιοι”, πρόσθεσαν τα Ανάκτορα στην ανακοίνωση που εξεδωσαν.

Ο δούκας και η δούκισσα του Σάσεξ, οι γονείς του μικρού που γεννήθηκε στις 6 Μαΐου, θα δώσουν στον Τύπο μόνο τις φωτογραφίες που θα τραβήξει την ίδια ημέρα ο Κρις Άλερτον, ο ίδιος που είχε απαθανατίσει το ζευγάρι και στον γάμο του.

Η επιλογή  αυτή να μην δώσουν δημοσιότητα στη βάπτιση, προκαλεί ήδη πολλά επικριτικά σχόλια.

Πολλές βρετανικές εφημερίδες επικρίνουν το πριγκιπικό ζεύγος επειδή δέχτηκε να χρησιμοποιήσει δημόσιους πόρους για τον γάμο και για την ανακαίνιση της νέας κατοικίας του, αλλά τώρα αρνείται στο κοινό να δει τον Άρτσι, τους νονούς και τους γονείς να φτάνουν στο παρεκκλήσι για την τελετή. 

“Ο κόσμος ενδιαφέρεται να δει τον Άρτσι και τους νονούς. Πολλοί δεν καταλαβαίνουν γιατί πλήρωσαν σχεδόν 3 εκατομμύρια λίρες για το σπίτι του Χάρι και της Μέγκαν και επομένως, για λόγους δημοσίων σχέσεων, θα ήταν μια καλή αντιπροσφορά να τους δείξουν για λίγο τον Άρτσι”, πρόσθεσε η Πένι Τζούνορ και χαρακτήρισε αυτήν την ενέργεια “λάθος”