Μαύρισε το μάτι του άπιστου γαμπρού του ο Ερντογάν - Τι λέει η πέτρα του σκανδάλου

Τον γύρο των τουρκικών ΜΜΕ έχει κάνει μία φωτογραφία η οποία απεικονίζει τον Μπεράτ Αλμπαϊράκ γαμπρό του Ερντογάν και υπουργό Οικονομικών της Τουρκίας με μαυρισμένο μάτι.

Σύμφωνα με τις φήμες που οργιάζουν,  ο Αλμπαιράκ  μπλέχτηκε σε ερωτικές περιπέτειες. με αποτέλεσμα ο πεθερός του να χειροδικήσει εναντίον του.

Ο…προεδρικός γαμπρός είναι παντρεμένος με την μεγάλη κόρη του Ερντογάν, Εσρά, με την οποία μάλιστα έχουν τρία παιδιά.

Τα τελευταία 24ωρα τα τουρκικά ΜΜΕ έχουν προβεί σε ένα όργιο φημών ότι η πέτρα του σκανδάλου είναι η Μις Υφήλιος, πρώην Μις Τουρκία  και διάσημη  παρουσιάστρια Οζγκιέ Ουλουσόι.

Η πρώην Μις Τουρκία Οζγκιέ Ουλουσόι.

«Καλώ αυτούς που βγάζουν καπνό χωρίς να υπάρχει φωτιά, να εγκαταλείψουν επειγόντως τον λογαριασμό μου» έγραψε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης το εντυπωσιακό μοντέλο.

Σάλος στην οικογένεια του Ερντογάν- φήμες ότι ο Αλμπαϊράκ απάτησε την κόρη του [βίντεο]

Ο Αλμπαϊράκ δεν έμεινε αμέτοχος στις φήμες και αντέδρασε ανεβάζοντας μία οικογενειακή φωτογραφία από την αποφοίτηση της κόρης του από το δημοτικό, στην οποία έγραψε: «Η οικογένεια απαιτεί αγάπη, πίστη και συμπόνια. Η εικόνα μιας ευτυχισμένης οικογένειας δίνει πόνο σε εκείνους που δεν το γνωρίζουν αυτό».

Καθώς οι φήμες συνεχίζονται ο Αλμπαϊράκ κατέθεσε μήνυση ζητώντας να αποσύρουν όλες τις σχετικές αναφορές τα μίντια, ενώ τη δική της απάντηση έδωσε με ανάρτησή της στο λογαριασμό της στο Instagram η «πέτρα του σκανδάλου», όπου αναφέρει: «το πιο όμορφο πράγμα στη ζωή είναι μια καθαρή συνείδηση. Όπως πάντα, θα ξεπεράσω μαζί με την οικογένειά μου, τα αγαπημένα μου πρόσωπα και τους φίλους όλες τις αδικίες που δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα»