Ονειρεμένες prive διακοπές για τον Κριστιάνο Ρονάλντο στην Ελλάδα - Το μυθικό φιλοδώρημα στο προσωπικό του υπερπολυτελούς ξενοδοχείου

Στην Ελλάδα επέλεξε να απολαύσει, για μία ακόμη χρονιά μέρος των διακοπών του, ο Κριστιάνο Ρονάλντο και φυσικά δαπάνησε με άνεση, όσα χρήματα απαιτούνταν γι’ αυτό.

Ο σούπερ σταρ της Γιουβέντους πέρασε ημέρες χαλάρωσης με την αγαπημένη του, στη Μεσσηνία ξοδεύοντας 8.000 ευρώ τη βραδιά μόνο για τη διαμονή του.

Αποτέλεσμα εικόνας για Κριστιάνο Ρονάλντο, Διακοπές, Μεσσηνία, Ελλάδα, Ξενοδοχείο, Costa Navarino

Χαρακτηριστικό είναι πως σύμφωνα με την ηλεκτρονική εφημερίδα «El Español» έμενε σε κατάλυμα 630 τετραγωνικών μέτρων, το οποίο βρίσκεται μόλις λίγα μέτρα μακριά από την αμμουδιά ιδιωτικής παραλίας και «… προσφέρει στους επισκέπτες ασυναγώνιστες ανέσεις και πλήρη ιδιωτικότητα, μεταξύ άλλων 24ωρη υπηρεσία μπάτλερ, μεταφορές, χρήση ελικοδρομίου και, αν ζητηθεί, έμπειρο σεφ που ετοιμάζει όλα τα γεύματα της ημέρας».

Σχετική εικόνα

Παράλληλα, στο εν λόγω δημοσίευμα, αποκαλύπτεται πως ο Πορτογάλος σούπερ σταρ έμεινε τόσο ικανοποιημένος από τις υπηρεσίες που απόλαυσε στο Costa Navarino το ξενοδοχείο των διεθνούς φήμης διασημοτήτων,  που άφησε 25.000 ευρώ φιλοδώρημα στους εργαζομένους του,  για να τους ευχαριστήσει για τις υπηρεσίες τους.

Σχετική εικόνα

Συνολικά, υπολογίζεται πώς κατά την παραμονή του στην Ελλάδα ο Κριστιάνο Ρονάλντο ξόδεψε περίπου 56.000 ευρώ.