Σε στενό οικογενειακό κύκλο, παντρεύτηκαν Κικίλιας - Μπαλατσινού - (Εικόνες και Video)

Βασίλης Κικίλιας και Τζένη Μπαλατσινού, ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου, στις 18:00, το απόγευμα της Κυριακής, στον γραφικό Ιερό Ναό Αγίων Ισιδώρων Λυκαβηττού.

Ο γάμος του τομεάρχη Εθνικής Άμυνας της Ν.Δ., Βασίλη Κικίλια και της Τζένης Μπαλατσινού, έγινε στο εκκλησάκι του Λυκαβηττού, που είναι μέρος προσευχής και κατάνυξης και για τους δύο και το επισκέπτονται πολύ συχνά.

Ο γάμος πραγματοποιήθηκε σε πολύ στενό κύκλο, με μόλις 100 καλεσμένους, πολύ κοντινούς συγγενείς και φίλους.

Η Τζένη Μπαλατσινού, ήταν μια υπέρκομψη και λαμπερή νύφη, που έφτασε στην εκκλησία συνοδεία παραδοσιακών μουσικών οργάνων και κέρδισε τις εντυπώσεις. Το λιτό και αέρινο νυφικό της, μια δημιουργία του οίκου Zeus + Δione, απέσπασε από όλους διθυραμβικά σχόλια, καθώς αναδείκνυε την κομψότητα και την αψεγάδιαστη σιλουέτα της.

Στην εκκλησία, την Τζένη Μπαλατσινού συνόδευσε ο γιος της, Μάξιμος ο οποίος είναι 11,5 ετών, ενώ λίγο πριν τις 18:00 έφτασαν στην εκκλησία και οι επίσης πανέμορφες κόρες της, Αμαλία και Αλεξάνδρα Κωστοπούλου.

Ο Βασίλης Κικίλιας μιλώντας σε συνέντευξή του, στο παρελθόν, για τη σχέση του με τα παιδιά της Τζένης Μπαλατσινού, είπε: «Είναι φιλαράκια μου, τα παιδιά της Τζένης και αισθάνομαι πολύ ωραία μαζί τους, η Τζένη είναι μία πολύ καλή μαμά και ένας πολύ γλυκός άνθρωπος. Τα σημαντικά πράγματα στην ζωή δεν τα προσπερνάει κανείς και τα παιδιά είναι ευλογία. Το ξαναλέω για δεύτερη φορά, η Τζένη είναι μία πολύ καλή μαμά και εγώ είμαι φίλος με τα παιδιά…».

Κουμπάροι είναι ο Ηλίας Καντζούρη, αδερφικός φίλος του Βασίλη Κικίλια από το Πανεπιστήμιο και προπονητής μπάσκετ στην ΑΕΚ με την σύζυγό του, Έμη Πανουσοπούλου.

Το ζευγάρι δεν θα κάνει δεξίωση για τον γάμο, αλλά θα υπάρξει cocktail bar και finger food για τους λιγοστούς καλεσμένους τους. Την Παρασκευή, σε στενό οικογενειακό κύκλο, οι οικογένειές τους γευμάτισαν σε γνωστό εστιατόριο με θέα την Ακρόπολη. Λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων και ενώ η εκλογική αναμέτρηση για τον Βασίλη Κικίλια έχει ξεκινήσει, το ζευγάρι αποφάσισε να κάνει ένα πάρτι αργότερα το φθινόπωρο.

Ο Βασίλης Κικίλιας και η Τζένη Μπαλατσινού, γνωρίστηκαν την Άνοιξη του 2017 και μετά από σύντομο διάστημα αποφάσισαν να συγκατοικήσουν, ενώ από την πρώτη στιγμή φρόντισαν να προστατέψουν τη σχέση τους, κρατώντας την μακριά από τη δημοσιότητα.

Δείτε εικόνες από την εκκλησία και το Video από την άφιξη της νύφης:

NIFI__1_

 

 

4829696

Και το ευτυχές ζευγάρι μετά το μυστήριο…