Οργή της Μαντόνα κατά ελληνίδας δημοσιογράφου - «Λυπάμαι που πέρασα έστω και 5 λεπτά μαζί της»

Έξαλλη με το αφιερωματικό άρθρο των «New York Times» και την ομογενή δημοσιογράφο Βανέσα Γρηγοριάδη που το έγραψε είναι η Μαντόνα.

«Το να πω πως απογοητεύτηκα με το άρθρο είναι λίγο. Φαίνεται πως δεν μπορείς να φτιάξεις την κοινωνία και την ατέρμονη ανάγκη της να υποτιμά, δυσφημίζει και να υποβαθμίζει εκείνο που γνωρίζει πως είναι καλό. Ειδικά τις ισχυρές, ανεξάρτητες γυναίκες», έγραψε αρχικά η ποπ τραγουδίστρια στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

«Νοιώθω σαν βιασμένη»

«Η δημοσιογράφος που έγραψε αυτό το άρθρο πέρασε ημέρες, ώρες και μήνες μαζί μου. Προσκλήθηκε σε έναν κόσμο που πολύς κόσμος δεν έχει την ευκαιρία να δει, αλλά επέλεξε να εστιάσει σε ασήμαντα και επιφανειακά ζητήματα, όπως η καταγωγή του κασκαντέρ μου, το ύφασμα στις κουρτίνες μου και ατελείωτα σχόλια πάνω στην ηλικία μου, η οποία δεν θα είχε αναφερθεί καν αν ήμουν άντρας! Λυπάμαι που πέρασα έστω και 5 λεπτά μαζί της. Με κάνει να νοιώθω σαν βιασμένη. Και ναι μου επιτρέπεται να χρησιμοποιήσω αυτήν την αντιστοιχία εφόσον έχω βιαστεί στα 19 μου. Μια επιπλέον απόδειξη πως οι New York Times είναι ένας από τους ιδρυτές της πατριαρχίας. Και λέω -Θάνατος στην Πατριαρχία-  που έχει ποτίσει βαθιά το ύφασμα της Κοινωνίας. Ποτέ δεν θα σταματήσω να αγωνίζομαι για να την εξαλείψω», συμπλήρωσε.

Η Μαντόνα στην συνέντευξη, που παραχώρησε στους «New York Times», αποκάλυψε πως ο κινηματογραφικός παραγωγός Χάρβεϊ Γουάινστιν «ξεπέρασε γραμμές και όρια» κατά τη συνεργασία τους στο ντοκιμαντέρ «Madonna: Truth or Dare» το 1991, ενώ μίλησε επίσης για τον Ντόναλντ Τραμπ.