Δημήτρης Αργυρόπουλος: «Στα 40 μου είχα πιάσει πάτο» - Οι αποκαλύψεις για την ταραχώδη ζωή του

Στα παιδικά του χρόνια, το πρόβλημα δυσλεξίας, την αντιδραστική εφηβεία αλλά και για την ξέφρενη ζωή που τον οδήγησε σε υπερβολές και καταχρήσεις, μίλησε το βράδυ της Τρίτης ο Δημήτρης Αργυρόπουλος ο γνωστός εκδότης και πρώην κριτής του My style Rocks που βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη, «Μετά τα μεσάνυχτα».

Όπως αποκάλυψε, τα παιδικά του χρόνια σημαδεύτηκαν από την ξαφνική απώλεια του πατέρα του, κατά τη διάρκεια εργατικού ατυχήματος. «Έχασα τον πατέρα μου σε ηλικία 10 ετών από έκρηξη σε εργατικό ατύχημα», είπε χαρακτηριστικά, αναφέροντας πως έμαθε το τραγικό νέο την επόμενη ημέρα από τους θείους του και ήταν πολύ μεγάλο το σοκ για εκείνον.

Ο Δημήτρης Αργυρόπουλος δεν δίστασε μάλιστα να αποκαλύψει πως αντιμετωπίζει πρόβλημα δυσλεξίας, το οποίο έχουν κληρονομήσει και οι γιοι του, ενώ στο παρελθόν είχε αναγκαστεί να πλαστογραφήσει το απολυτήριο Λυκείου για να καταφέρει να σπουδάσει στο εξωτερικό. Ωστόσο κάτι ανέλπιστο που ακούσαμε ήταν ότι εκείνη την εποχή για να τα βγάλει πέρα οικονομικά, έκανε το γυμνό μοντέλο στη Σχολή Καλών Τεχνών.

Ο Δημήτρης Αργυρόπουλος μίλησε για την ξέφρενη ζωή του, την εμπλοκή του σε ουσίες και τη δύσκολη περίοδο της αποτοξίνωσης, ενώ αποκάλυψε στους γιους του το πρόβλημα του εθισμού του. «Στα 40 μου είχα πιάσει πάτο» δήλωσε συγκεκριμένα, ενώ αποκάλυψε ότι κατέφυγε στην Αμερική σε κλινική αποτοξίνωσης.

Ο Δημήτρης Αργυρόπουλος μίλησε για το γάμο του με τη Μαρία Μπακοδήμου με την οποία διατηρούν άριστες σχέσεις και παραδέχτηκε πως υπήρξε άπιστος, δίνοντας «χίλια δίκια» για το χωρισμό τους στη γνωστή παρουσιάστρια.

 

Προτεινόμενα για εσάς