Ούτε cent δεν άφησε ο Τζορτζ Μάικλ στους συντρόφους του – Πού μοιράζεται η τεράστια περιουσία του

Στους συγγενείς και τους φίλους του, αφήνει την ατράνταχτη περιουσία του, των 97,6 εκατομμυρίων, ο Τζορτζ Μάικλ,  χωρίς να αφήσει, ούτε συμβολικά έστω κάτι στους πρώην συντρόφους του, Φάντι Φαουάζ και Κένι Γκος.

Το μεγαλύτερο μέρος της περιουσίας περνά στις αδερφές του Μάικλ, Μέλανι και Γιόντα, ενώ μικρά ποσά θα πάρουν ο πατέρας του Κυριάκος και κάποιοι φίλοι του.

Αποτέλεσμα εικόνας για Τζορτζ Μάικλ Φάντι Φαουάζ

Η διαθήκη του Μάικλ ανοίχτηκε δύο χρόνια μετά το θάνατό του, που επήλθε αιφνιδίως, από ανακοπή καρδιάς, τα Χριστούγεννα του 2018. Έγγραφα του δικαστηρίου με ημερομηνία 30 Μαΐου 2019 αποκαλύπτουν τον τρόπου με τον οποίο κατανέμεται σήμερα η περιουσία του.

Σχετική εικόνα

 

Επίσης η αδερφή του Γιόντα, είναι εκείνη που έχει οριστεί, να αποφασίσει ποιοι φίλοι του θα πάρουν χρηματικά ποσά αλλά και τα ποσά, όπως ακριβώς προβλέπεται στη διαθήκη.

Αποτέλεσμα εικόνας για Τζορτζ Μάικλ Φάντι Φαουάζ

Υπενθυμίζεται πως μετά το θάνατο του Τζορτζ Μάικλ, η οικογένεια του τραγουδιστή και ο τελευταίος του σύντροφος, Φάντι Φαουάζ, βρίσκονταν σε κόντρα για την περιουσία.

Αποτέλεσμα εικόνας για Τζορτζ Μάικλ Φάντι Φαουάζ

Μάλιστα ο Φαουαζ είχε απειλήσει πως θα δημοσιοποιούσε την ιστορία της σχέσης του με τον Μάικλ αν δεν έπαιρνε τα χρήματα που θεωρεί ότι του αναλογούν.