«Ο Βασίλης είναι ο άνθρωπος μου, είναι ο άντρας μου...» - Η Τζένη Μπαλατσινού εκ βαθέων - Από την Μαρέβα το νυφικό

«Ο Βασίλης είναι ο άνθρωπος μου, είναι ο άντρας μου. Έχω αγωνία να ολοκληρώσω τις δουλειές που πρέπει να γίνουν μέχρι την ημέρα του γάμου. Έχω δημιουργικό άγχος και την έννοια που έχουμε με τον Βασίλη να είναι όλοι οι άνθρωποι μας εκείνη την ημέρα καλά και άνετα».

Σε μία εκ βαθέων εξομολόγηση στην κάμερα της εκπομπής του Πρωινού του Ant1 και στην Αφροδίτη Γραμμέλη η Τζένη Μπαλατσινού, αποκάλυψε λεπτομέρειες του γάμου της και όχι μόνο… Στις 16 Ιουνίου η παρουσιάστρια και ο Βασίλης Κικίλιας θα ενωθούν με τα ιερά δεσμά του γάμου σε μια λιτή τελετή που θα πραγματοποιηθεί στον ναό των Αγίων Ισιδώρων στον Λυκαβηττό.

Σύμφωνα με πληροφορίες της εκπομπής, την Τζένη θα συνοδεύσει στην εκκλησία ο 11, 5 ετών γιος της, ενώ οι καλεσμένοι δεν θα ξεπερνούν τους 100. Η οικοδέσποινα της εκπομπής «Εκπαιδεύοντας την Τζένη» δήλωσε:

Όσον αφορά το νυφικό είπε: «Μετά τις 5 Ιουνίου θα κάνω ολοκληρωμένες πρόβες για το νυφικό. Το νυφικό είναι πολύ απλό, είναι μια πολύ όμορφη δημιουργία των Zeus & Dione (Μαρέβα Μητσοτάκη)». Ενώ στη συνέχεια πρόσθεσε: «Η τελετή θα είναι λιτή, αυτό που μας ενδιαφέρει είναι να βιώσουμε το μυστήριο, να νιώσουμε την κατάνυξη και την ευλογία».

Η Τζένη Μπαλατσινού μητέρα τριών παιδιών και πρώην σύζυγος του Πέτρου Κωστόπουλου σχολίασε και τη δήλωση του συντρόφου της, Βασίλη Κικίλια που αφορούσε την απόκτηση ενός παιδιού: «Δεν το σκέφτεται μόνος του. Όλα αυτά τα πράγματα είναι προσωπικά. Ό,τι είναι να γίνει θα γίνει και ό,τι φέρει ο Θεός. Από εκεί και πέρα αυτό που έχει σημασία είναι ότι είμαστε πολύ υποστηρικτικοί ο ένας προς τον άλλον και θεωρώ ότι από μια ηλικία και μετά αυτό που σε ενδιαφέρει είναι η συντροφικότητα και η καλή επικοινωνία».