Εξομολόγηση της Πόπης Τσαπανίδου : Έχασα τον άνδρα μου από ηλεκτροπληξία ενώ ήμουν έγκυος

Ο θάνατος αγαπημένων της ανθρώπων έχει σημαδέψει την ζωή της Πόπης Τσαπανίδου, που το βράδυ της Τετάρτης (16/5),  βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Μετά τα μεσάνυχτα» και εξομολογήθηκε τις δυσκολίες που είχε αντιμετωπίσει στη ζωή της και πώς τις ξεπέρασε.

Παράλληλα, περιέγραψε πώς είναι να μεγαλώνει μόνη της τρία παιδιά, καθώς έχασε τον σύζυγό της, ενώ ήταν μόλις 3,5 μηνών έγκυος σε δίδυμα. «Ήμουν 3,5 μηνών έγκυος, όταν πέθανε ο σύζυγός μου. Έπαθε ηλεκτροπληξία. Η ζωή θέλει ένα δευτερόλεπτο μόνο για να αλλάξει και μπορεί να γίνει οτιδήποτε και να σε πάει παρακάτω. Το μεγαλύτερο προσόν που πρέπει να έχει ένας άνθρωπος, το μεγαλύτερο ταλέντο, η μεγαλύτερη αρετή είναι η ανάγκη της εξέλιξης, του επαναπροσδιορισμού του ίδιου μας του εαυτού. Να μπορέσεις να δεις τον εαυτό σου μετά από μεγάλες αλλαγές να στήνεται πάλι στα πόδια του. Μου πήρε ένα χρόνο να το συνειδητοποιήσω. Για ένα χρονικό διάστημα ήμουν πάρα πολύ δύσκολα, λίγο σε κατάσταση σοκ. Οι γονείς μου ήταν όχι απλά βράχοι, κάτι παραπάνω. Η μαμά μου, μου είπε πρόσφατα ότι “ο μπαμπάς σου τότε με έπιασε και μου είπε ότι για τα επόμενα εφτά χρόνια θα είμαστε για την Πόπη”. Ο μπαμπάς μου έχει δέκα χρόνια που πέθανε», δήλωσε συγκινημένη η Πόπη Τσαπανίδου.

Επίσης, η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια αποκάλυψε ότι σε ηλικία μόλις 14 ετών «έχασε» την 12χρονη αδελφή της. «Πέθανε από εγκεφαλικό ανεύρυσμα. Γι’ αυτό σου λέω η ζωή είναι ένα δώρο. Πώς ξεπερνιέται ο θάνατος; Με τη ζωή. Και έφεραν στον κόσμο μετά την αδερφή μου Λία η οποία έχει δυο παιδιά και το μικρό της είναι τριών μηνών. Οι γονείς μου τότε πέρασαν πολύ δύσκολα», δήλωσε η ίδια.