Παραδοχή και αγάπη για τη νέα μαμά Μέγκαν Μαρκλ: «Μπράβο της! Έτσι δείχνει το 99% των γυναικών μετά τον τοκετό!» - (Φωτογραφίες)

«Συγχαρητήρια» και «μπράβο» για τη φυσική εμφάνιση της, μαζί με ένα νέο κύμα αγάπης εισπράττει η Μέγκαν Μαρκλ, μετά την προβολή του video, με το οποίο ο Πρίγκιπας Χάρι και η ίδια παρουσίασαν για πρώτη φορά στον κόσμο τον γιο τους.

Δύο ημέρες μετά τη γέννηση του μικρού Άρτσι Χάρρισον, o δούκας και η δούκισσα του Σάσεξ, Χάρι και Μέγκαν εμφανίστηκαν για πρώτη φορά στην κάμερα μαζί, για να παρουσιάσουν το νεογέννητο, στον κόσμο. Όπως ήταν αναμενόμενο η οικογενειακή τους ευτυχία αλλά και ο μικρός έκλεψαν τις εντυπώσεις και ενθουσίασαν του Βρετανούς θαυμαστές του Παλατιού.

21083727

Όμως, η Μέγκαν με αυτήν της την εμφάνιση φαίνεται πως κατάφερε να ενθουσιάσει εκατοντάδες γυναίκες που της έδωσαν μέσω των social media τα συγχαρητήριά τους και όχι μόνο για το ευτυχές γεγονός της γέννησης! Ο λόγος αυτού του νέου κύματος ενθουσιασμού και αγάπης, που εισπράττει η δούκισα του Sussex, είναι πως ως νέα μητέρα πλέον, δεν προσπάθησε να κρύψει την μετά τη γέννα κοιλίτσα της, ούτε και τα λίγα παραπανίσια κιλά, που όπως είναι φυσικό είναι εμφανή αμέσως μετά τον τοκετό.

 

000_1GA0CV

Μπράβο της! Έτσι δείχνει το 99% των γυναικών μετά τον τοκετό», έγραψε μία χρήστης του twitter ενώ μία άλλη σχολίασε: «Τα συγχαρητήρια μου στη Μέγκαν που δεν προσπάθησε να κρύψει τα κιλά της μετά τη γέννηση του γιου της, όπως κάνουν σχεδόν όλες οι διάσημες».

Η Μέγκαν στο «βασιλικό» βίντεο επέλεξε να φορέσει ένα off-white αμάνικο φόρεμα το οποίο δεν έκρυβε τη φουσκωμένη της κοιλίτσα, ούτε τα κιλά της εγκυμοσύνης και ήταν πραγματικά πανέμορφη και εκθαμβωτική.  «Η επιλογή του ρούχου ήταν τέλεια. Η Μέγκαν μας δείχνει πόσο κανονικό είναι να βλέπουμε μία γυναίκα που μόλις γέννησε», έγραψε μία άλλη χρήστης του Twitter.

meghan_harry3

Συστήνοντας στους Βρετανούς το νέο μέλος της βασιλικής οικογένειας, που ήταν τυλιγμένο μέσα σε μία λευκή κουβερτούλα, στην μεγαλοπρεπή αίθουσα του Αγίου Γεωργίου, η Μέγκαν είπε: «Είναι μαγικό, είναι πραγματικά καταπληκτικό.

Είναι απλά ένα όνειρο. Έχω τους δύο καλύτερους άνδρες στον κόσμο και είμαι πραγματικά χαρούμενη.Έχει το πιο γλυκό χαρακτήρα, είναι πραγματικά πολύ ήρεμος». Χαμογελώντας και οι δύο, ο πρίγκιπας Χάρι αστειευόμενος, είπε με τη σειρά του: «Δεν ξέρω από ποιον το πήρε αυτό».

Το πριγκιπικό ζεύγος επιβεβαίωσε ότι θα παρουσιάσει στη Βασίλισσα τον όγδοο δισέγγονό της αργότερα μέσα στην ημέρα, στον Πύργο Ουίνδσορ, όπως και έγινε. «Θα είναι μια υπέροχη στιγμή όταν θα παρουσιάσω το μωρό και σε άλλα μέλη της οικογένειας», είπε η Μέγκαν προσθέτοντας ότι η μητέρα της, η Ντόρια Ρέγκλαντ «είναι μαζί μας».

 

Μιλώντας για τις πρώτες τους ημέρες ως γονείς, η Μέγκαν είπε: «Είναι μαγικό, απίστευτο. Είμαι με τους δύο καλύτερους τύπους στον κόσμο και είμαι πραγματικά ευτυχισμένη».

meghan_harry2_2