Η Κέιτ «πυροσβέστης» - Επίσκεψη για τσάι στο σπίτι του Χάρι και της Μέγκαν

Δύσκολη είναι η κατάσταση στο παλάτι του Μπάκιγχαμ καθώς ο πρίγκιπας Γουίλιαμ και ο πρίγκιπας Χάρι φέρεται να μην μιλάνε μεταξύ τους. Αυτό φέρεται πως προσπάθησε να διορθώσει η Κέιτ Μίντλετον. που αποφάσισε να παίξει τον ρόλο «πυροσβέστη» ώστε να τα ξαναβρούν τα δύο αδέλφια, των οποίων η σχέση περνά κρίση.

Η δούκισσα του Κέιμπριτζ φέρεται να επισκέφθηκε, μαζί με τον σύζυγό της δούκα του Κέιμπριτζ, τους Σάσεξ στο νέο τους σπίτι για να δουν πώς πάει η εγκυμοσύνη της Μέγκαν Μαρκλ

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το Harpers Bazaar, την προηγούμενη Κυριακή, αμέσως μετά την πασχαλινή λειτουργία στο ναό του Αγίου Γεωργίου, όπου βρέθηκαν όλοι εκτός από την Μέγκαν λόγω της της προχωρημένης εγκυμοσύνης της, η Κέιτ Μίντλετον και ο πρίγκιπας Γουίλιαμ επισκέφθηκαν τους Σάσεξ στο νέο τους σπίτι το Φρόγκμορ Κότατζ.Μάλιστα, είχαν πάρει και το απαραίτητο δώρο.

Το μελλοντικό βασιλικό ζεύγος,  ήπιε τσάι και έμεινε στο Φρόγκμορ για περίπου 30 λεπτά

Να σημειωθεί βέβαια, ότι πλάνα που κυκλοφόρησαν από την παρουσία της βασιλικής οικογένειας στην πασχαλινή λειτουργία, έδειχναν τα δύο αδέλφια, πρίγκιπα Γουίλιαμ και πρίγκιπα Χάρι να μην… κοιτιούνται καν μεταξύ τους.

Πρίγκιπας Γουίλιαμ, Κέιτ Μίντλετον και ο πρίγκιπας Χάρι κοιτούν ψηλά

Η καλή σχέση Κέιτ – Χάρι

Η Κέιτ Μίντλετον έχει πολύ καλή σχέση με τον πρίγκιπα Χάρι με τον οποίο συνεργάζεται σε διάφορες φιλανθρωπίες του παλατιού. Ηταν γείτονες στο παλάτι του Κένσιγκτον πριν ο πρίγκιπας Χάρι παντρευτεί την Μέγκαν Μαρκλ.

«Η δούκισσα του Κέμπριτζ και ο πρίγκιπας Χάρι έχουν αναπτύξει μια πολύ στενή σχέση τα τελευταία χρόνια», λέει πηγή από το παλάτι, προσθέτοντας ότι γνωρίζει πως η σχέση τους σχετίζεται και με την ευθύνη τους απέναντι σε αυτό που υποστηρίζει η βασιλική οικογένεια.

«Ο πρίγκιπας Χάρι λειτουργεί ως σύμβουλος στον αδελφό του όλα αυτά τα χρόνια και οι τρεις τους δημιουργούσαν μια δυνατή συνεργασία», τονίζει.

Πάντως δημοσιεύματα θέλουν τον πρίγκιπα Γουίλιαμ να μηχανεύεται σχέδιο για να «διώξει» τον αδελφό του και την Μέγκαν Μαρκλ στην Αφρική.

Πρίγκιπας Γουίλιαμ, Κέιτ Μίντλετον και ο πρίγκιπας Χάρι με θλιμμένο ύφος
Παρατηρητές του παλατιού σχολίασαν πως πρίγκιπας Χάρι και πρίγκιπας Γουίλιαμ απέφευγαν ο ένας τον άλλον στη λειτουργία της Κυριακής του Πάσχα

Φωτογραφίες: AP
πηγή: iefimerida.gr