Ο Τζόνι Ντεπ έτοιμος να γνωρίσει τα νέα πεθερικά του - Ποια είναι η 25χρονη που θα του (ξανα)βάλει βέρα στο δεξί

Το όνομα της είναι Πολίνα Γκλεν. Οι δυο τους γνωρίστηκαν σύμφωνα με τις φήμες τον Μάιο του 2018 και δεν άργησαν να ανταλλάσσουν μηνύματα και να έχουν μια επικοινωνία. Η Πολίνα, go go dancer και λίγο πάνω από 20 χρονών γοητεύτηκε από τον Τζόνι Ντεπ. Λογικό. Τώρα ο ηθοποιός ετοιμάζεται να ντυθεί ξανά γαμπρός.

Όπως δείχνουν τα πράγματα, ο Ντεπ φαίνεται πως προχώρησε στη ζωή του σχεδόν αμέσως μετά το οριστικό διαζύγιο με την ηθοποιό Άμπερ Χερντ.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Daily Mail, η νέα αγαπημένη του, είναι 25χρονη και η διαφορά ηλικίας τους, φτάνει τα 30 χρόνια

 

 

Πάντως, η Πολίνα, αρχικά δεν γνώριζε ποιος είναι. Οι περισσότεροι Αμερικανοί ηθοποιοί δεν είναι τόσο γνωστοί στη Ρωσία, ιδίως για μια τόσο νέα κοπέλα. Επίσης, δεν φαίνονται πάντα οι ίδιοι από κοντά. Π

ολύ γρήγορα μετακόμισε στην έπαυλη του στο Λος Άντζελες, ενώ οι κάμερες τους έχουν απαθανατίσει μαζί στη Μόσχα, σε τουρνέ του Ντεπ με τη μπάντα του Hollywood Vampires. Σε κάποιες φωτογραφίες φιλιούνται με πάθος.

Η πηγή της Daily Mail αναφέρει ότι ο Τζονι Ντεπ εμφανίζεται έτοιμος να την παντρευτεί και της ζήτησε να γνωρίσει τους γονείς της που μένουν στην Αγία Πετρούπολη.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by POLINA GLEN (@polinaglen) on

 

View this post on Instagram

 

Thank you all for my birthday wishes? ❤️love ya! #Birthdaygirl

A post shared by POLINA GLEN (@polinaglen) on

 

View this post on Instagram

 

?”I am Me”…soon. #iamme

A post shared by POLINA GLEN (@polinaglen) on