Καθυστερεί το διαζύγιο γιατί τον θέλει πάλι πίσω, αλλά...

Σε δύσκολη θέση φαίνεται πως έχει φέρει η Αντζελίνα Τζολί τον Μπραντ Πίτ καθώς ελπίζει ότι θα τα ξαναβρεί με τον πρώην σύζυγό της, και «μπλοκάρει» συνεχώς την έκδοση του διαζυγίου.

Συγκεκριμένα, παρ΄όλο που η Αντζελίνα Τζολί ήταν εκείνη που είχε καταθέσει αίτηση διαζυγίου τον Σεπτέμβρη του 2016, έχει πλέον αλλάξει γνώμη και θέλει πίσω στην ζωή της τον Μπραντ Πιτ, καθώς επιθυμία της είναι να γίνουν ξανά μία ευτυχισμένη οικογένεια όπως ήταν όταν παντρεύτηκαν το 2014.

Σύμφωνα μάλιστα με ανώνυμη πηγή της Sun, η Ατζελίνα Τζολί έχει ξεχάσει τα προβλήματα που είχαν όσο ήταν μαζί και έχει πει ήδη στον Μπραντ Πιτ πως θέλει να τα ξαναβρούν.

Η Αντζελίνα Τζολί με τον Μπραντ Πιτ αγκαλιασμένοι.

Ωστόσο το ίδιο δεν ισχύει από την πλευρά του Μπραντ Πιτ, ο οποίος φημολογούταν πως έβγαινε με την Σαρλίζ Θερόν, καθώς η βρετανική εφημερίδα αναφέρει πως ο ηθοποιός δεν σκέφτεται καθόλου το σενάριο της επανασύνδεσης, αλλά θέλει μόνο να διατηρήσει μία φιλική σχέση με την Ατζελίνα Τζολί για χάρη των παιδιών της.

«Το μόνο που θέλει ο ίδιος είναι να ξεμπερδεύει με το διαζύγιο, που κανονικά θα έπρεπε να είχε βγει εδώ και έναν χρόνο. Ωστόσο εκείνη δεν το παίρνει με τίποτα απόφαση», προσθέτει η πηγή στην The Sun.

Το ζευγάρι ενώθηκε με τα δεσμά του γάμου το 2014, μετά από οκτώ χρόνια σχέσης, ενώ ο επεισοδιακός χωρισμός ήρθε το 2016 με την Ατζελίνα Τζολί και τον Μπραντ Πιτ να ξεκινούν τότε μία κόντρα για την κηδεμονία των παιδιών τους, προτού φτάσουν σε τελική συμφωνία τον Νοέμβρη.

Φωτογραφίες: AP