Πώς αντέδρασε ο Πέτρος Κωστόπουλος, όταν του ζήτησαν δήλωση για τον γάμο της Τζένης

Την αντίδραση του Πέτρου Κωστόπουλου, , όταν του τηλεφώνησε για να αποσπάσει μια δήλωσή του σχετικά με τον γάμο της πρώην συζύγου του, αποκάλυψε στον αέρα της εκπομπής «Happy Day», ο δημοσιογράφος Βασίλης Γρηγορόπουλος:  «Μόλις του είπα ποιος είμαι, μου είπε: “Και τι θέλεις;”. Όταν τον ρώτησα για τον γάμο της Τζένης μου είπε: “Δεν πάτε καλά ρε. Please, please”»,  

Ωστόσο, η Σταματίνα Τσιμτσιλήσυμπλήρωσε πως ο Πέτρος Κωστόπουλος και η Τζένη Μπαλατσινού έκαναν ένα δείπνο οι δυο τους, με την τελευταία να αποκαλύπτει στον παρουσιαστή της εκπομπής «Όλα Λάθος» του Open TV την είδηση του γάμου. Ο Πέτρος Κωστόπουλος έδωσε με τον δικό του τρόπο την συγκατάθεσή του και μάλιστα συγκινήθηκε με τα νέα.

Παράλληλα, οι κόρες της παρουσιάστριας, Αμαλία και Αλεξάνδρα, χάρηκαν επίσης, πολύ με τον επικείμενο γάμο της μητέρας τους και, μάλιστα, το εξέφρασαν μέσω Instagram. Η πρώτη δημοσιεύοντας μια κοινή φωτογραφία τους από το παρελθόν, ενώ η δεύτερη με μια πιο πρόσφατη και πολύ τρυφερή.

Στο εν λόγω στιγμιότυπο μαμά και κόρη κοιτάζονται στα μάτια και χαμογελούν, με την ομοιότητά τους να είναι εμφανής. «Δεν θα μπορούσα να είμαι πιο χαρούμενη. Όταν θα δω την πανέμορφη μαμά μου ως ντυμένη νύφη θα είναι μαγικό!», έγραψε χαρακτηριστικά η ίδια στη λεζάντα της φωτογραφίας.

2-1.jpg

Ο γάμος του Βασίλη Κικίλια με την Τζένη Μπαλατσινού έρχεται ακριβώς έναν χρόνο μετά τα δημοσιεύματα που ήθελαν το ζευγάρι να έχει χωρίσει οριστικά, ενώ το καλοκαίρι του 2018 είχε κυκλοφορήσει ακόμα και φήμη για εγκυμοσύνη της Μπαλατσινού.

Η πρώην σύζυγος του Πέτρου Κωστόπουλου, Τζένη Μπαλατσινού και ο βουλευτής Α΄ Αθηνών με τη Νέα Δημοκρατία και Τομεάρχης Εθνικής Άμυνας, Βασίλης Κικίλιαςγνωρίστηκαν στις αρχές του 2017 μέσω κοινών φίλων. Το καλοκαίρι του 2017 κυκλοφόρησαν και οι πρώτες φωτογραφίες τους από τις διακοπές τους στην Πάτμο, το αγαπημένο νησί-ησυχαστήριο της Τζένης. Λίγους μήνες αργότερα ήρθαν οι πρώτες κοινές δημόσιες εμφανίσεις.