Πρόδωσε το στεφάνι του ο Ουίλιαμ, ενώ η Κέιτ ήταν ετοιμόγεννη; Ποια είναι η πέτρα του σκανδάλου

Ανάρμοστη σχέσh ενώ η σύζυγός του, δούκισσα του Κέμπριτζ,  ήταν έγκυος στο τρίτο τους παιδί,είχε ο πρίγκιπας Ουίλιαμ, σύμφωνα με δημοσίευμα σκανδαλοθηρικού περιοδικού, που αναστάτωσε το Μπάκιγχαμ

Αν όντως ευσταθεί το δημοσίευμα του αμερικανικού περιοδικού In Touch, τότε πρόκειται για μέγα βασιλικό σκάνδαλο. 

«Η φήμη αυτή έχει διαρρεύσει στην βρετανική υψηλή κοινωνία για σχεδόν ένα χρόνο» αναφέρει και η βρετανική σκανδαλοθηρική εφημερίδα η «Daily Beast».

Και φαίνεται πως η Κέιτ Μίντλετον το είχε μυριστεί γιατί ξέσπασε μεγάλος καβγάς ανάμεσά στις δύο γυναίκες και ζήτησε από τον πρίγκιπα Γουίλιαμ να απομακρύνει την πρώην φίλη της από τον κοινωνικό τους κύκλο.

Η Κέιτ Μίντλετον με τον πρίγκιπα Γουίλιαμ είναι εδώ και πολλά χρόνια φίλοι με τους γείτονές τους στο Νόρφολκ, τον μαρκήσιο και την μαρκησία του Χολμεντελέϊ – αυτός 57 χρονών και αυτή 35 χρονών και πρώην μοντέλο.

Το μοντέλο που έγινε μαρκησία

Αλλά ποια είναι η Ρόουζ Χάνμπερι, την οποία η μελλοντική βασίλισσα θέλει να ξεγράψει τελείως από την ζωή της;

Όπως γράφει το iefimerida, gνωστή socialite, η Ρόουζ Χάνμπερι, μαρκησία του Χολμοντελέϊ, πάντα προσπαθούσε να κερδίσει την προσοχή των γύρω της. Ως πρώην μοντέλο με μια αδιαμφισβήτητη ομορφιά και με άψογη αριστοκρατική γενεαλογία, δεν υπήρχε φυσικά έλλειψη ανδρών που θα την ήθελαν για γυναίκα τους, συμπεριλαμβανομένης, όπως είχε κυκλοφορήσει κάποτε η φήμη, του νεαρού τότε πρίγκιπα Γουίλιαμ.

Αυτή την τιμή είχε όμως ο χαρισματικός Ντέιβιντ Ροκσάβατζ, ο 7ος μαρκήσιος του Χολμοντελέϊ – ένας ευκατάστατος άνδρας, 22 χρόνια μεγαλύτερός της, που προκάλεσε έκπληξη στην καλή κοινωνία του Λονδίνου, όταν παντρεύτηκε την καλή του μόλις δύο ημέρες αφότου ανακοίνωσαν τον αρραβώνα τους αλλά και το γεγονός πως η Ρόουζ ήταν έγκυος σε δίδυμα.

Η Ρόουζ ήθελε πάντα να «αψηφά τα στερεότυπα» σύμφωνα με τους φίλους τους. Η ψηλή, αδύνατη και μελαχρινή γυναίκα, που τώρα είναι 35 ετών, είχε υπογράψει με το πρακτορείο μοντέλων Storm, την εταιρεία που έκανε διάσημη την Κέιτ Μος, όταν έφτασε στο Λονδίνο με την αδερφή της Μαρίνα.

Οι δύο αδερφές, Μαρίνα και Ρόουζ Χάνμπερι, τράβηξαν την προσοχή του κοινού το 2005, μετά την δημοσίευση μιας φωτογραφίας που τiς έδειχνε με ίδια ροζ μπικίνι να πλαισιώνουν τον τότε Βρετανό πρωθυπουργό, Τόνι Μπλερ. Ο μικρότερος αδερφός τους ασχολείται με τα χρηματιστηριακά στο Χονγκ Κονγκ.

Ατελείωτα πάρτι

Οι τρεις τους μεγάλωσαν στο Γουέμπερι Χάουζ, ένα γεωργιανό αρχοντικό στο Ντέβον, από αντισυμβατικούς γονείς. Ο πατέρας τους Τιμ, ήταν σχεδιαστής ιστοσελίδων και μέλος της δυναστείας ζυθοποιίας Truman Hanbury, Buxton & Co, ενώ η μητέρα τους είναι η σχεδιάστρια Έμμα, που έχει τον οίκο μόδας Marosa. Το ζευγάρι ήταν «περισσότερο σαν φίλοι παρά σαν γονείς» όπως είχε πει κάποτε ένας φίλος της οικογένειας.

«Δεν είναι ασυνήθιστο να δει κανείς τον Τίμι και την Έμμα σε κάποιο νυχτερινό κέντρο διασκέδασης μαζί με τις κόρες τους. Ομοίως, η Μαρίνα και η Ρόουζ Χάνμπερι απολαμβάνουν την παρέα των φίλων των γονιών τους». Η οικογένεια φέρεται να συνήθιζε να κάνει διακοπές στην Ίμπιζα και ήξερε «πραγματικά πώς να κάνει πάρτι».

Και οι δύο αδερφές ήξεραν τι θα πει βασιλική οικογένεια. Η γιαγιά τους, Λαίδη Ελίζαμπεθ Λόνγκμαν, ήταν παιδική φίλη της βασίλισσας Ελισάβετ και παράνυμφος στο γάμο της με τον πρίγκιπα Φίλιππο. Η οικογένεια μάλιστα κάνει κάθε χρόνο ένα ετήσιο αγώνα κρίκετ όπου στην λίστα των καλεσμένων συχνά συμπεριλαμβάνονται ο Χιου Γκραντ και ο Ιμράν Καν.

Σχέσεις με πολλούς λόρδους

Κι ενώ η Ρόουζ Χάνμπερι θα μπορούσε να ασχοληθεί μόνο με τα κοινωνικά, μπήκε στην πολιτική, εργάστηκε ως βοηθός του Μάικλ Γκόουβ, ενώ παραβρισκόταν σε πλήθος πάρτι του Λονδίνου. Τόσο αυτή όσο και η Μαρίνα έχουν εμφανιστεί πολλές φορές στην λίστα του Tatler με τα 100 άτομα που προσκαλούνται συνήθως σε πάρτι.

Γι’ αυτό, φυσικά, και δεν αποτελεί έκπληξη πως είχαν ένα «κοπάδι» αριστοκρατικών θαυμαστών. Η Ρόουζ Χάνμπερι είχε σχέση με τον λόρδο Φρέντι Γουίνσδορ, τον λόρδο Τζον Σόμερσετ και τον εγγονό του λόρδου Λάμπτον, Φρεντ, με τον οποίο φημολογείται ότι είχαν αρραβωνιαστεί.

Στην πραγματικότητα, οι οικογένειες ήταν τόσο κοντά που ο πατέρας του Φρεντ, κόμης του Ντάρχαμ, αργότερα παντρεύτηκε την Μαρίνα (με διαφορά ηλικίας που ξεπερνούσε τα 20 χρόνια).

Η Ρόουζ Χάνμπερι από την άλλη, είχε θεωρηθεί υποψήφια για τον πρίγκιπα Γουίλιαμ. Όμως, ο μελλοντικός βασιλιάς ήταν ήδη περιτριγυρισμένος από ένα πλήθος γυναικών, όπως η Τζέκα Κρεγκ, η Ιζαμπέλα Καλτθορπ και η Ολίβια Χαντ, τόσο πριν γνωρίσει την Κέιτ Μίντλετον όσο και στο διάστημα που είχαν χωρίσει το 2007.

Ο πρίγκιπας Γουίλιαμ, μόλις δύο χρόνια μεγαλύτερος από την Ρόουζ Χάνμπερι, μπορεί κάποτε να θεωρούνταν μια πιο ρεαλιστική προοπτική από τον Ντέιβιντ.

Πράγματι, πολλοί πίστευαν ότι ο Ντέιβιντ, ο μαρκήσιος του Χολμοντελέϊ δεν θα παντρευόταν ποτέ. Μεταξύ των φίλων του συμπεριλαμβάνονται ο ηθοποιός Τζόνι Ντεπ, ο Μικ Τζάγκερ και ο Πίτερ Μάντελσον ενώ υπήρξαν φήμες πως ήταν ζευγάρι με την Γαλλίδα ηθοποιό Ιζαμπέλ Ατζανί και την κληρονόμο Σαμπρίνα Γκίνες.

Ο γάμος με τον μαρκήσιο του Χολμοντελέϊ

Όμως, αφότου γνώρισε την Ρόουζ Χάνμπερι σε ένα πάρτι στο Villa Cetinale, τα αστέρια τους ευθυγραμμίστηκαν και παντρεύτηκαν στο δημαρχείο του Τσέλσι το 2009.

Οι γονείς της Ρόουζ Χάνμπερι δεν αντέδρασαν ποτέ στις μη συμβατικές σχέσεις των κορών τους. Ένας οικογενειακός φίλος είχε δηλώσει σε μια εφημερίδα: «Δεν έχει να κάνει με την ηλικία τους, αλλά με το ποιοι είναι – και με αυτό εννοώ αν το πρόσωπο είναι το κατάλληλο για τις κόρες τους. Το μόνο που θέλουν είναι να είναι ευτυχισμένες».

Ο μαρκήσιος του Χολμοντελέϊ με την σύζυγό του, Ρόουζ Χάνμπερι

Και ποιος δεν θα ήταν ενθουσιασμένος με έναν τέτοιο γάμο με έναν μαρκήσιο; Το 1990, ο λόρδος Χολμοντελέϊ , ένας άμεσος απόγονος του πρώτου πρωθυπουργού της Βρετανίας, κληρονόμησε 118 εκατομμύρια λίρες και δύο αρχοντικά με το θάνατο του πατέρα του, τον έκτο μαρκήσιο και έτσι ο μελλοντικός σύζυγος της Ρόουζ Χάνμπερι, έγινε «το πιο περιζήτητο αρσενικό που ήθελαν όλες στην Αγγλία»

Έχει στην κατοχή του το κάστρο Χολμοντελέϊ στο Τσεσάιρ, αλλά το σπίτι της οικογένειάς του με την Ρόουζ Χάνμπερι, είναι στο Νόρφολκ και είναι εντυπωσιακό. Με 106 δωμάτια – φτιαγμένο από τον ίδιο τον πρωθυπουργό της Αγγλίας το 1720, με ένα ολόκληρο πάρκο και έναν τεράστιο κήπο. Φυσικά είναι πιο ευρύχωρο από το μέσο οικογενειακό σπίτι, αλλά μετά την γέννηση των διδύμων, ο Ντέιβιντ επέμενε πως ήταν το κατάλληλο μέρος για να μεγαλώσει την οικογένειά του με την Ρόουζ. Η Ρόουζ Χάνμπερι αναγκάστηκε να εγκαταλείψει την δουλειά της στο Γουεστμίνστερ εξαιτίας της πρωινής αδιαθεσίας στο πρώτο τρίμηνο της εγκυμοσύνης της, κάτι από το οποίο έπασχε και η Κέιτ Μίντλετον. Τα μωρά γεννήθηκαν τελικά, αρκετά πρόωρα με καισαρική τομή κι αυτό δημιούργησε ένα ασυνήθιστο αίνιγμα για το ζευγάρι.

Σύμφωνα με πληροφορίες, και τα δύο αγόρια γεννήθηκαν την ίδια στιγμή, επομένως ποιος θα ήταν αυτός που θα κληρονομούσε τον τίτλο του πατέρα του και την περιουσία του πολλών εκατομμυρίων λιρών; Τελικά αποφασίστηκε να τα πάρει ο Αλεξάντερ καθώς γεννήθηκε μόλις λίγα γραμμάρια πιο βαρύς από τον αδερφό του, Όλιβερ.

Η Ρόουζ Χάνμπερι μέχρι σήμερα θεωρούσε την Κέιτ Μίντλετον ως μια από τις καλύτερες φίλες της. Μήπως όμως εκτός από αυτό ήθελε και κάτι παραπάνω ως ένας άνθρωπος που τα θέλει όλα; Μπορεί και να είναι φήμες, μπορεί όμως και να ισχύουν.

Φωτογραφίες: Getty Images