Οι «άνδρες με τα γκρι» σχεδιάζουν την πτώση της Μέγκαν Μαρκλ

«Η 37χρονη δούκισσα του Σάσεξ, που τον Απρίλιο θα φέρει στον κόσμο το πρώτο της παιδί, «ρισκάρει με το να κλέβει τα φώτα της δημοσιότητας από την Κέιτ, που μια μέρα θα γίνει βασίλισσα», δήλωσε σε συνέντευξή της στο περιοδικό S της Sunday Express η συγγραφέας πολλών best seller, Άννα Πάστερνακ, που την άλλη εβδομάδα θα κυκλοφορήσει το νέο της βιβλίο «The Real Wallis Simpson» με άγνωστες αποκαλύψεις για την Ουόλις Σίμπσον, την Αμερικανίδα κοσμική για χάρη της οποίας άφησε τον θρόνο ο βασιλιάς Εδουάρδος.

Η Πάστερνακ ανέφερε πως ρόλος της πρώην πρωταγωνίστριας του νομικού δράματος Suits είναι να στηρίζει τη μοναρχία και όχι να είναι εκείνη το «αστέρι». «Οι άνδρες με τα γκρίζα» του Μπάκιγχαμ, όπως συνήθιζε να αποκαλεί η πριγκίπισσα Νταϊάνα τους σύμβουλους του παλατιού, σχεδιάζουν την πτώση της δούκισσας του Σάσεξ, επειδή την θεωρούν απειλή για τον θρόνο, δήλωσε η Πάστερνακ και χαρακτήρισε τη Μέγκαν «χειροβομβίδα που έχει πέσει επάνω σε ένα ξεπερασμένο σύστημα και που ήδη οι εκρήξεις έχουν αρχίσει και αναμένεται να συνεχιστούν».

APΗ συγγραφέας και δημοσιογράφος, που το 1994 έγραψε το βιβλίο «Princess in Love», για τον έρωτα της πριγκίπισσας Νταϊάνα και του λοχαγού Τζέιμς Χιούιτ, παρομοίασε τη Μέγκαν Μαρκλ με την Ουόλις Σίμπσον, αφού και η δούκισσα του Σάσεξ είναι Αμερικανίδα και διαζευγμένη ενώ υπογράμμισε τις ομοιότητες του βασιλιά Εδουάρδου, θείου της βασίλισσας Ελισάβετ, με τον πρίγκιπα Χάρι. «Ανησυχώ για τη Μέγκαν και τον Χάρι. Αυτός είναι ο πρίγκιπας του λαού, όπως ο Εδουάρδος ήταν ο βασιλιάς του λαού», δήλωσε η Πάστερνακ.

Πρόσφατα, η Μέγκαν Μαρκλ ταξίδεψε στη Νέα Υόρκη όπου celebrity φίλες της οργάνωσαν ένα χλιδάτο baby shower για τον ερχομό του βασιλικού μωρού. Τα βρετανικά μέσα ενημέρωσης άσκησαν δριμεία κριτική στη σύζυγο του πρίγκιπα Χάρι, αν και το παλάτι ανακοίνωσε πως τα έξοδα δεν πληρώθηκαν από τους Βρετανούς φορολογούμενους. Όμως, αμέσως μετά τη Νέα Υόρκη, η Μέγκαν και ο Χάρι πραγματοποίησαν επίσημη επίσκεψη στο Μαρόκο. Εκεί η δούκισσα έκλεψε τις εντυπώσεις, επειδή αν και έγκυος στον έβδομο μήνα κατόρθωσε να φέρει εις πέρας ένα βαρύ πρόγραμμα υποχρεώσεων ενώ παράλληλα, γοήτευσε τους πάντες με τις κομψές ενδυματολογικές της επιλογές. Μάλιστα, πηγή από το παλάτι δήλωσε πως η βασίλισσα Ελισάβετ είναι ενθουσιασμένη από την αφοσίωση της Μέγκαν στα δημόσια καθήκοντά της.