Ο άσπλαχνος πατέρας της Μέγκαν Μαρκλ και η επιμονή της να τον φέρει κοντά της

«Ξέρει πώς να έρθει σε επαφή μαζί της. Ο αριθμός τηλεφώνου της δεν έχει αλλάξει» «καρφώνουν» οι φίλες της Μέγκαν Μαρκλ τον πατέρα της Τόμας, που διαδίδει από δω κι απο κει πως δεν έχει κανέναν τρόπο να επικοινωνήσει μαζί της.

Το βασιλικό πρωτόκολλο, απαγορεύει στην Μέγκαν να μιλήσει για τα προσωπικά της ζητήματα. Βρήκε όμως τον τρόπο να τα πει όλα. Πέντε φιλες της  μίλησαν στο People. Είναι προφανές ότι το έκαναν με τη δική της άδεια.  Είναι σαν να μιλάει η ίδια.

«Δεν έχει τηλεφωνήσει ποτέ, λέει μία από τις πέντε  Δεν της έχει στείλει ποτέ γραπτό μήνυμα. Είναι εξαιρετικά οδυνηρό γιατί η Μέγκαν είναι πάντα τόσο δοτική. Νομίζω πως πάντα θα νιώθει πραγματικά διαλυμένη από αυτό που της έκανε. Και την ίδια στιγμή, επειδή είναι κόρη του, τον αγαπά πολύ».

Μια εβδομάδα πριν από τον γάμο της Μέγκαν Μαρκλ με τον πρίγκιπα Χάρι στις 19 Μαΐου, ο Τόμας αποφάσισε να μην παραστεί στην τελετή μετά την αποκάλυψη πως είχε κλείσει συμφωνία με παπαράτσι για την πραγματοποίηση αρκετών φωτογραφήσεων.

Αποτέλεσμα εικόνας για markle sister
Η ετεροθαλής αδελφή της Μαρκλ , Σαμάνθα Τόμας

Από τότε, η ετεροθαλής αδερφή της Μέγκαν, Σαμάνθα Τόμας, που ανέλαβε την ευθύνη για την οργάνωση των παπαράτσι φωτογραφιών του πατέρα της, συνέχισε να την κατακρίνει στα βρετανικά ταμπλόιντς.

Μετά τις παπαρατσικές φωτογραφίες που ήρθαν στο φως της δημοσιότητας, «η Μεγκ και ο Χάρι εξακολουθούσαν να είναι επικεντρωμένοι στο να μπορέσει να πάει ο Τόμας στο Λονδίνο» λέει μία άλλη. «Σε κανένα σημείο δεν ειπώθηκε η φράση ‘τώρα που ξέρουμε ότι είπε ψέματα, δεν γίνεται να έρθει’. Ο Τομ δεν απαντούσε στις κλήσεις της, ούτε στις κλήσεις του Χάρι. Την επόμενη μέρα, όταν το αυτοκίνητο πήγε να τον παραλάβει για να τον πάει στο αεροδρόμιο, δεν έμπαινε μέσα. Αργότερα, η Μέγκαν έμαθε ότι έπαθε καρδιακή προσβολή και του τηλεφωνούσε και του έστελνε μηνύματα, μέχρι το βράδυ πριν από τον γάμο της. Έλεγε συνεχώς: ‘Σε παρακαλώ, σήκωσέ το. Σ’ αγαπώ και φοβάμαι’. Ήταν ατελείωτο».

Οι επιστολές

«Μετά τον γάμο, του έγραψε ένα γράμμα, το οποίο έλεγε: ‘Μπαμπά, είμαι συντετριμμένη. Σ’ αγαπώ. Έχω έναν πατέρα. Σε παρακαλώ, σταμάτα να με υποδεικνύεις σαν θύμα στα μέσα ενημέρωσης ώστε να μπορέσουμε να επιδιορθώσουμε την σχέση μας’». Και συνέχισε η φίλη της λέγοντας: «Επειδή κάθε φορά η ομάδα της ερχόταν και την ενημέρωνε για όσα είχε πει ο πατέρας της, ήταν σαν ένα μαχαίρι στην καρδιά. Της έγραψε ένα πραγματικά μακροσκελές γράμμα ως απάντηση, και έκλεισε ζητώντας της να κάνει μια φωτογράφηση μαζί της. Κι αυτή είπε: ‘Είναι ακριβώς το αντίθετο από αυτό που λέω. Σου λέω ότι δεν θέλω να επικοινωνήσουμε μέσω των μέσων μαζικής ενημέρωσης, κι εσύ μου ζητάς να το κάνουμε με αυτόν ακριβώς τον τρόπο. Κατάλαβες τίποτε από αυτά που σου είπα; ‘».

Η μητέρα της Μέγκαν, Ντόρια Ράγκλαντ και ο πατέρας της Τόμας, χώρισαν όταν η Μέγκαν ήταν μόλις 2 ετών. Τα ετεροθαλή αδέρφια της, Σαμάνθα και Τόμας τζούνιορ (από τον προηγούμενο γάμο του Τόμας), ήταν ήδη μεγάλα όταν γεννήθηκε η Μέγκαν και δεν «αποτέλεσαν μέρος της ζωής της» συνέχισε η φίλη της δούκισσας του Σάσεξ.

«Θέλουν να εμφανίζονται ως αδέρφια που ήταν πολύ κοντά και πως μετά την αποκάλυψη της σχέσης της με τον Χάρι, η Μέγκαν τους έβγαλε από την ζωή της. Αυτό όμως δεν είναι αλήθεια. Όλοι όσοι γνωρίζουν την Μέγκαν, ξέρουν πως κανένας από τους δύο δεν έχει σχέση μαζί της».

πηγή:  iefimerida.gr  

Προτεινόμενα για εσάς