Βενεζουέλα: Τα «παιδιά της επανάστασης» τρώνε...παντεσπάνι

«Το να είναι κάποιος πλούσιος είναι κακό», έλεγε ο ηγέτης της Μπολιβαριανής Επανάστασης στη Νότια Αμερική, Σιμόν Μπολιβάρ. Όμως οι γόνοι της σοσιαλιστικής ελίτ φαίνεται να το έχουν ξεχάσει ή απλά… να μην συμφωνούν.

 

Τα «χρυσά παιδιά της σοσιαλιστικής ελίτ της Βενεζουέλας,ανάμεσά τους και η κόρη του Ούγκο Τσάβες επιδεικνύουν με προκλητικό τρόπο τα πλούτη τους απολαμβάνοντας πολυτελείς διακοπές ανά την Ευρώπη  και ποζάρουν στα social media δείχνοντας ότι είναι η… εξαίρεση στη χώρα τους που στην κυριολεξία πεινάει.

9398636-6667889-image-m-1_1549333200123
Η Μαρία Γκαμπριέλα, η κόρη του Τσάβες με την πρόεδρο της Αργεντινής

Σύμφωνα με την Daily Mail  η μαυρομάλλα κόρη του Ούγκο Τσάβες φημολογείται ότι έχει προσωπική περιουσία, ύψους τεσσάρων δισεκατομμυρίων δολαρίων. Η 38χρονη Μαρία Γκαμπριέλα είχε αναλάβει άτυπα το ρόλο της «Πρώτης Κυρίας» όταν ο πατέρας της,  πήρε διαζύγιο από τη δεύτερη σύζυγό του. Ίσως μάλιστα να είναι και  η πλουσιότερη γυναίκα της Βενεζουέλας.

«Η Μαρία Γκαμπριέλα γυρίζει την πλάτη στη δυστυχία που έχει προκαλέσει ο πατέρας της στη χώρα», σχολιάζει το βρετανικό δημοσίευμα προσθέτοντας ότι η περιουσία της είναι καλά κρυμμένη σε τραπεζικούς λογαριασμούς της Ευρώπης.

Ο Τσάβες είχε δηλώσει δημοσίως ότι η Μαρία Γκαμπριέλα είναι η «ηρωίδα του» όταν απηύθυνε έκκληση στον Κουβανό ηγέτη Φιντέλ Κάστρο για βοήθεια μετά το αποτυχημένο πραξικόπημα του 2002.

Αποτέλεσμα εικόνας για chavez daughter

Η αδερφή της, Ροζίνες Τσάβες βρήκε καταφύγιο στο Παρίσι το 2016 λίγες ώρες μετά την ανάρτηση μιας φωτογραφίας της που την απεικόνιζε να κρατά στη χούφτα της πολλά δολάρια. Η 21χρονη Ροζίνες απολαμβάνει τη φοιτητική ζωή στη Σορβόνη. 
adur12
Οι δύο θετοί γιοι του Νικολάς Μαδούρο, Γιοσβάλ Γκαβίντια Φλόρες και Γουόλτερ Γκαβίντια Φλόρες
Τα πλούσια παιδιά της Βενεζουέλας έχουν εντοπιστεί κατά καιρούς στα καλύτερα εστιατόρια και καταστήματα ρούχων και κοσμημάτων στη Μαδρίτη. Οι δύο θετοί γιοι του Νικολάς Μαδούρο, Γιοσβάλ Γκαβίντια Φλόρες και Γουόλτερ Γκαβίντια Φλόρες, είναι ανάμεσα σε αυτούς.
9398434-6667889-image-a-49_1549331945043
Ο Νικολάς Μαδούρο με τον διάσημο Τούρκο σεφ Salt Bae

Αλλά και η κόρη του στενού του συνεργάτη, Ντιοντάντο Γκαμπέλο, Ντανιέλα έχε μαγνητίσει ουκ ολίγες φορές το φακό όχι μόνο με την εντυπωσιακή της εμφάνιση αλλά και τον πολυτελή τρόπο ζωής της.Οι φωτογραφίες που ανεβάζει με μπικίνι και σέξι πόζες δεν περνούν απαρατήρητες.