Έκλεισε το σαντουιτσάδικο του Κωστόπουλου στο Κολωνάκι

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εκπομπής του Alpha «Happy Day», το μαγαζί εστίασης του Πέτρου Κωστόπουλου στο Κολωνάκι δεν λειτουργεί πλέον, μάλιστα ο χώρος είναι κλειστός με εμφανή σημάδια εγκατάλειψης.

Ο ρεπόρτερ της εκπομπής, Μιχάλης Πλεμμένος, επισκέφθηκε το Street Deli, το οποίο διαφημιζόταν ως ο ναός των σάντουιτς στο Κολωνάκι και βρήκε τον χώρο σκοτεινό και εγκαταλελειμμένο.

Ο δημοσιογράφος εξήγησε ότι βρήκε ακόμα και «ξεχασμένη» ειδοποίηση από τα ΕΛΤΑ από τις 15 Ιανουαρίου, ενώ οι γείτονες του καταστήματος είπαν ότι είχαν καιρό να δουν τον Πέτρο Κωστόπουλο και θεωρούν ότι το μαγαζί έχει κλείσει. Πάντως στο ρεπορτάζ αναφέρεται ότι κανείς δεν γνωρίζει ακόμα αν πρόκειται για κάτι οριστικό.

Το Street Deli μπορεί να ήταν γνωστό ως «μαγαζί του Κωστόπουλου», όμως ο ίδιος δεν είναι ιδιοκτήτης, παρότι είχε επιμεληθεί τα πάντα και ήταν παρών στο κατάστημα σχεδόν όλες τις ημέρες λειτουργίας του. Τον τελευταίο καιρό ο επιχειρηματίας βρισκόταν στην Αμερική, ενώ την Κυριακή 27/1 παραβρέθηκε στην κηδεία του Θέμου Αναστασιάδη.

 

πηγή: ethnos.gr