Γάμος «χίλιες και μία νύχτες» για την κόρη του Σείχη

Την πρώτη επέτειο του γάμου της γιόρτασε πριν από μερικές ημέρες η κόρη του Σεΐχη Μοχάμεντ Μπιν Ρασίντ αλ Μακτούμ, αντιπροέδρου των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων και κυβερνήτη του Ντουμπάι, Μαριάν μπιντ Μοχάμεντ, με τον εκλεκτό της καρδιάς της, Σεϊχη Σουχαϊλ μπιν Αχμέντ μπιν Τζούμα Αλ Μακτούμ.

Φυσικά, δεν θα μπορούσε να μην είναι παραμυθένια. Στις 5 Ιανουαρίου το νεαρό ζευγάρι γιόρτασε την πρώτη επέτειο του γάμο τους με μια εντυπωσιακή τούρτα και πυροτεχνήματα που έκαναν τον ουρανό μέρα πάνω από το διάσημο ξενοδοχείο Burj Al Arab.

Στιγμιότυπο της εντυπωσιακής τούρτας δημοσίευσε στο Instastory η κόρη του σεϊχη

Εκτός όμως από το αξέχαστο πάρτι, το ζευγάρι πήγε τους εορτασμούς σε άλλο επίπεδο – πώς θα μπορούσε εξάλλου να μην συμβεί κάτι τέτοιο, αφού ο πατέρας της νύφης είναι ένας από τους πλουσιότερους άνδρες του κόσμου, με περιουσία που ξεπερνά τα 18 δισεκατομμύρια δολάρια- και οι νιόπαντροι ναύλωσαν ένα ελικόπτερο για να πετάξουν πάνω από το Ντουμπάι.

Παράλληλα δημοσίευσε δύο, άγνωστα μέχρι χθες, βίντεο από τον παραμυθένιο γάμο της με την λεζάντα «5/1/2018», την ημερομηνία δηλαδή, του γάμου της.

 

 

View this post on Instagram

 

5/1/2018?

A post shared by Maryam MRM (@maryam_mrm) on

 

 

View this post on Instagram

 

5/1/2018?

A post shared by Maryam MRM (@maryam_mrm) on

Όπως μπορεί να δει κανείς στα βίντεο, ο γάμος ξεπερνά σε χλιδή και πολυτέλεια ακόμη και τα πιο τρελά όνειρα των κοινών θνητών. Την διοργάνωση του γάμου ανέλαβε μια επαγγελματική εταιρεία διοργάνωσης εκδηλώσεων με μπαλαρίνες, χορευτές σε παραστάσεις υπό τις οδηγίες Ρώσου σκηνοθέτη και εκθαμβωτικά σκηνικά που κόβουν την ανάσα.

Να σημειωθεί πως στο γάμο παραβρέθηκαν μέλη των βασιλικών οικογενειών των ΗΑΕ και αξιωματούχοι, ενώ ο γαμπρός είναι ένας δυναμικός επιχειρηματίας στον χρηματοπιστωτικό και τραπεζικό τομέα.

Η κόρη του Σεϊχη μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους στον λογαριασμό της στο Instagram και αποσπάσματα από την εναέρια βόλτα τους.