Το κυνήγι του φασιανού και η υποχώρηση της Μέγκαν Μαρκλ

Παρά τις διαρροές ότι η Μέγκαν Μαρκλ δεν θα συνόδευε τον πρίγκιπα Χάρι στο παραδοσιακό κυνήγι φασιανού, λόγω των φιλοζωικών της αισθημάτων, τελικά αναγκάστηκε να υποχωρήσει και να παραστεί, μαζί με τα άλλα μέλη της βασιλικής οικογένειας.

Η 37χρονη έγκυος Μέγκαν Μαρκλ εμφανίσθηκε με τον σύζυγό της στο γεύμα της δεύτερης ημέρας των Χριστουγέννων, ενώ νωρίτερα όλο το πρωί ο πρίγκιπας Χάρι μαζί με τον πατέρα του και τον αδελφό του κυνηγούσαν φασιανούς.

Την Μαρκλ συνόδευσε στο γεύμα η δούκισσα του Κέιμπριτζ, Κέιτ Μίντλετον, σε μία ακόμη ένδειξη «αλληλεγγύης» και σύμπνοιας των δύο γυναικών μετά από μια εβδομάδα δημοσιευμάτων για την προβληματική τους σχέση και συνύπαρξη στο Παλάτι.

 Τι είχε ο μπουφές

Ο μπουφές στο αγρόκτημα Wood Farm περιελάμβανε κρύα πιάτα με κρεατικών, ζεστά λουκάνικα, σούπες, σαλάτες και καυτό τσάι για τους κυνηγούς.

«Το παρών έδωσαν η βασίλισσα Ελισάβετ και ο πρίγκιπας Φίλιππος, ο οποίος δεν συμμετέχει πια στο κυνήγι λόγω ηλικίας, αλλά το λατρεύει», είπε πηγή κοντά στο Παλάτι στην MailOnline. «Η βασίλισσα είναι ενθουσιασμένη που η Κέιτ και η Μέγκαν έλυσαν τις διαφορές τους και που ο χρόνος φεύγει βρίσκοντας όλη την οικογένεια σε αρμονία», πρόσθεσε η ίδια πηγή.

Στα πατρικά τους

Σύμφωνα με άλλες πληροφορίες, το βράδυ της δεύτερης μέρας των Χριστουγέννων  ο Δούκας και η Δούκισσα του Σάσεξ έφυγαν από το Νόρφολκ για να περάσει η Μαρκλ λίγο χρόνο στις γιορτές και με τη μητέρα της, Ντόρια Ράγκλαντ. Το ίδιο έκανε και η Κέιτ Μίντλετον με τον Ουίλιαμ. Πήγαν στο Μπερκσάιρ στο σπίτι της οικογένειας Μίντλετον.

 

Προτεινόμενα για εσάς