Τα Χριστούγεννα που η Lady D πήρε υπνωτικά χάπια για να αντέξει

Όταν η Πριγκίπισσα Νταϊάνα και ο Πρίγκιπας Κάρολος χώρισαν στα μέσα της δεκαετίας του ’90, η Νταϊάνα έχασε πολλά πράγματα.

Tον τίτλο της, τις φιλανθρωπικές δεσμεύσεις, φιλίες και πολλά άλλα.

Αλλά η μεγαλύτερη απώλεια από τον χωρισμό τους ήταν έντονα αισθητή κατά την διάρκεια των διακοπών των Χριστουγέννων της ίδιας χρονιάς.

Τον Δεκέμβριο του 1995, επτά μήνες πριν από την επίσημη κατάθεση διαζυγίου του ζευγαριού, η Νταϊάνα ακύρωσε τα σχέδια της να περάσει τα Χριστούγεννα με τον πρίγκιπα Κάρολο και τους δύο γιους της, τον πρίγκιπα Γουίλιαμ και τον πρίγκιπα Χάρι, αλλά και την βασίλισσα στο Sandringham, το βασιλικό κτήμα στο Norfolk.

Ήταν η πρώτη φορά που ήταν μακριά από τα παιδιά της για διακοπές, σύμφωνα με το Associated Press.

Αντίθετα η Νταϊάνα πέρασε ολομόναχη, τα Χριστούγεννα στο διαμέρισμα της στο παλάτι του Kensington, όταν και πήρε υπνωτικά χάπια για να περάσει την μέρα σύμφωνα με την The Daily Mail.

Η αλλαγή στην παράδοση των Χριστουγέννων ήρθε σαν κλονισμός, καθώς το ζευγάρι που είχε χωρίσει επίσημα από το 1992 συνήθιζαν να περνούν τις διακοπές μαζί σαν οικογένεια για χάρη των παιδιών τους. Ωστόσο, εκείνη την χρονιά, υπήρξε καλός λόγος για τη Diana να κρατήσει απόσταση.

Getty/Ideal image

πηγή: bovary.gr

Προτεινόμενα για εσάς