Στο τέλος θα τον βάλει να κόψει και...το μουστάκι

Είναι πια γνωστό. Ο πρίγκιπας Χάρι της κάνει όλα τα χατήρια, βάζοντας συχνά στην άκρη  τις δικές του επιθυμίες. Και για άλλη μια φορά το επιβεβαιώνει.  Δεν θα πάει στο ετήσιο κυνήγι με τον αδερφό του, πρίγκιπα Γουίλιαμ στο Σάντριγκαμ.

Ο πατέρας τους, πρίγκιπας Κάρολος θα είναι στο κυνήγι ενώ ακόμη και ο μικρός πρίγκιπας Τζορτζ ενδέχεται να παρακολουθήσει το θέαμα.

Τα δύο αδέρφια με τις συζύγους τους πέρυσι στο Σάντριγκαμ για τα Χριστούγεννα
Τα δύο αδέρφια με τις συζύγους τους πέρυσι στο Σάντριγκαμ για τα Χριστούγεννα

Ο Χάρι και ο Γουίλιαμ απολαμβάνουν εδώ και πολλά χρόνια αυτό το άθλημα και αποτελεί γι’ αυτούς μια ευκαιρία να ενισχύσουν τον αδερφικό τους δεσμό.

Τώρα, οι γνώστες της βασιλικής οικογένειας φοβούνται πως η απουσία του Χάρι θα ενισχύσει περαιτέρω τις φήμες για τις εντάσεις μεταξύ των δύο αδερφών και των συζύγων τους.

Επιβεβαίωση της απομάκρυνσης

Μια βασιλική πηγή δήλωσε στην Sunday Mirror: «Ο Γουίλιαμ το βλέπει αυτό ως ένα ακόμη παράδειγμα που δείχνει πως ο αδερφός του απομακρύνεται από την οικογένειά του εξαιτίας της νέας του συζύγου. Ο Χάρι πάντα αγαπούσε το κυνήγι και αυτό ήταν μια ευκαιρία για να έρθουν πιο κοντά ως αδέρφια. Αλλά τώρα, φαίνεται, πως οι ημέρες που ο Χάρι πήγαινε για κυνήγι, έχουν τελειώσει. Είναι το τελευταίο επεισόδιο στην διαμάχη μεταξύ των δύο αδερφών».

Το κυνήγι στις 26 Δεκεμβρίου είναι μια παράδοση που εορτάζεται σε όλη την Αγγλια.
Το κυνήγι στις 26 Δεκεμβρίου είναι μια παράδοση που εορτάζεται σε όλη την Αγγλια.

Η αποστροφή της Μέγκαν για το κυνήγι, πιστεύεται ότι προκάλεσε τα πρώτα προβλήματα το περασμένο έτος, όταν ο Χάρι, σύμφωνα με δημοσιεύματα, πήγε για κυνήγι αγριογούρουνων στη Γερμανία. Συνειδητοποιώντας πως η τότε σύντροφός του δεν «χάρηκε», αρνήθηκε να συμμετάσχει στο ετήσιο κυνήγι της οικογένειας πέρυσι ενώ δεν πήγε ούτε στο κυνήγι χηνών πριν από τρεις μήνες στο Μπαλμόραλ.

Σύμφωνα με πηγές, ο Χάρι έχει αλλάξει πολύ από τότε που γνώρισε την Αμερικανίδα σύζυγό του.

Όταν ο κάποτε party – animal Χάρι πήγε με την Μέγκαν στην Τζαμάικα για τον γάμο του καλύτερου φίλου του, Τομ Ίσκιπ, το ζευγάρι ήταν το πρώτο που αποχώρησε για να πάει στο δωμάτιό του.

Από τότε, έχει απομακρυνθεί πολύ από τους φίλους με τους οποίους μεγάλωσε.

Επίσης, η λάτρης της μόδας Μέγκαν έχει επηρεάσει το λουκ του Χάρι, με τον ίδιο να φορά τις ίδιες μάρκες με εκείνη και να γίνεται όλο και πιο συνειδητοποιημένος οικολογικά. Οι θαυμαστές του έχουν παρατηρήσει πως είναι πολύ πιο αδύνατος, με πολλούς να λένε ότι έχει υιοθετήσει στοιχεία της υγιεινής της διατροφής και μπορεί να ακολουθεί κι εκείνος μια βέγκαν διατροφή.

πηγή: iefimerida.gr-Φωτογραφίες: AP, Splash News